Tesettür Modasının Yeni Trend Ürünleri Nelerdir?

 

tesettürTesettür dünyasında modanın yönü yeni sezonda yeni ürünlerin giriş yapması ve trend olanlara göre belirlenmektedir. Kadınların bu geniş ürün yelpazesi içinde yeni sezonda yapmaları gereken, hem kendi tarzlarına uygun hem de popüler olmuş parçaları tercih etmektir. Peki, nelerdir bu trende uygun parçalar? Öncelikle yeni sezon kapsamında tesettür moda trendleri listesinin bir numarasını birçok ürün paylaşmaktadır. İlk olarak ön plana çıkan elbise modelleri olmaktadır.

 

 Trend Elbise Modellerine Bir Bakış

 

Trend olan elbise modellerinde dikkat çeken farklı kesimler ve renk detaylarıdır. Özellikle de tasarlanması bolero ile olan elbise modelleri bu sezona bomba gibi düşecektir. Geniş pile kesimine sahip hareketli bolero tasarımları, düz kesime sahip elbise modelleri ile kullanılarak ortaya yaratıcı bir tasarım çıkarılmıştır.

 

Bolero detayına sahip elbiselerde şarabi, tütün rengi, lacivert, mor, taba, indigo, mürdüm, siyah gibi renkler bulunmaktadır. Bu tasarımları tercih eden kadınların çok modern, şık ve karizmatik bir görünüme sahip olması için, trend özelliklerine sahip bir şekilde tasarlanmıştır. Bu sebeple kullanılan renkler sezonun en çok ilgi görmüş renkleridir. Özellikle de tasarımlarda çok kaliteli kumaşlar kullanılmıştır.

 

Modanın trendleri içinde yer alan bir diğer ürün ise, inci detaylı tasarıma sahip elbise modelleridir. Elbiselerin inci detaylarına sahip olanları her sezon da olduğu gibi bu sezonda da trend moda içinde yer almaktadır.

 

İnci detayları, modellerin tasarımlarının zarif olmasını ve bu sayede bu ürüne tercih eden kadınların zarif ve ışıltılı bir görüntüye sahip olmaları için kullanılmıştır. İnci detayları genellikle dökümlü eteklere sahip elbiselerde göğüs kısmında ve üst tarafta yer almaktadır. Bir diğer popüler kullanım yeri ise etekler ve kollardır.

 

 Trend Tunik Modellerine Bir Bakış

 

Tesettür modasında yer alan bir diğer trend kıyafet parçası ise hırka görünümlü tunik modellerdir. Bu modeller her kadına hitap edecek şekilde renklerle, beden seçenekleri ile ve kesimlerle üretilmektedir. Tasarımın detayı, iç kısımda yer alan bir tunik ve onun üzerine dikilen uzun bir lazer kesim motiflere sahip hırkalar şeklindedir. Zümrüt rengi, şarabi, taba mor, bebek mavisi gibi renkler trend durumdadır.