Tesettür Modasını Yakalamak İçin Nelere Dikkat Edilmelidir?

Zerafet Abiye - Bordo - Rana ZenGeçtiğimiz yıllar ile birlikte tesettür modası daha da gelişerek birbirinden farklı modellere kapılarını açıyor. Özellikle gelişen bu sektörle beraber, hem klasik hem spor hem de modern giyinmek isteyen birçok kadın bu ürünlere yöneliyor. Tesettür modası denilince akla ilk gelen parçalar ise gömlek, tunik, ferace ve elbise olarak biliniyor. Bunların yanı sıra artık tesettür başlığı adı altında mayo, abiye, pantolon ve etek ürünleri de sergileniyor. Hem mağazalarda hem de internet sitelerinde kolaylıkla ulaşabileceğiniz tesettür ürünleri ile birlikte modayı yakalamak artık eskisinden daha kolay olabiliyor.

 

Öncelikle tesettür bir ürünü seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli olay üzerinize tam olmamasıdır. Biraz bol ürünleri tercih etmelisiniz ki vücut hatlarınızı ortaya çıkarmayacaktır. Aynı zamanda ürünün kumaşı çok önemlidir. İnce bir kumaş değil içinizi belli etmeyen bir kumaş tercih etmelisiniz. Eğer kumaş içinizi belli edecek şekilde ise içine bir basic t-shirt giyerek bunu da kamufle edebilirsiniz. Tesettür modası için tercih yaparken kilonuzu göz önüne almanız gerekmektedir. Kendinizi olduğunuzdan daha kilolu göstermeyecek seçimler yapmanızda fayda var. Aynı zamanda boyunuzu olduğundan daha kısa gösterecek modellerden de kaçınmalısınız.

 

 Tesettür Modasında Bu Sene Hangi Ürünler Moda?

 

Bu sene ile birlikte en moda olan ürünler arasında ferace gelmektedir. Hem kış hem de yaz ayları için ayrı ayrı yapılan bu ürünler renk bakımından oldukça iç açıcı renkler barındırmaktadır. Genellikle kalınlar kış aylarında koyu renkler tercih etse de bu sene kesinlikle açık renkler modaya damgasını vurmaktadır. Diğer bir ürün ise her senenin vazgeçilmezi tunikler olmaktadır. Tunik denilince tesettür modası akla gelen en önemli ürünlerden biridir. Özellikle bu yılın renkleri olan mor, nar çiçeği ve pembe tunikler 2018 yılında en çok göreceğiniz renkler arasında olacaktır.

 

 Tesettür Ürünleri İnternetten Alabilir Miyim?

 

Tesettür ürünleri internetten gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Çağımızın bize katmış olduğu en önemli kolaylıklardan biri de internet alışverişi olduğu için istemediğiniz bir ürün bile olsa geri iadesi de oldukça kolaydır. Sizde zariftesettur.com adresini ziyaret ederek istediğiniz ürünü dilediğiniz kadar alabilirsiniz. İyi alışverişler dileriz.