Tesettür Modasında Uyum Stratejileri Nelerdir?

 

Pötikare Tunik - Salkım SaçakTunik modellerine bakılırsa tesettürle ilgili önümüze pek çok değişik seçenek gelmektedir. Tesettür giyimi tercih eden muhafazakar bayanların tesettür modası için uygun kombin yaparken en çok tercih ettiği tunik modelleri içinde boy olarak uzun kesimler tercih edilmektedir. Yine önden kalın kemerli modelleri mevsimine göre uygun kumaştan yapılmış ince pileli modellerdir. Boyu yere kadar inen önden kalın bir pilesi olan modeller de mevcuttur.

 

Yaz ayları için ince kumaştan yapılı modeller de sıkça tercih edilir. Değişik renk ve desendeki kumaştan yapılmış boyu diz altında olan ön kısmı kalın pileli olan modeller de bir başka seçenektir. Önü arka kısmından daha kısa olan modeller veya süet ya da nubuk kumaştan yapılı kalın tunikler çok güzel bir tesettür kombin oluşturmaktadır.

 

 Tesettür Modasına Uygun Alışveriş Stratejileri Neler Olmalıdır?

 

Alışverişe çıkmadan önce bir karar verilmeli ve özgün bir strateji oluşturulmalıdır. Bu konuda bayanlar daha çok sanal pazarı tercih etmektedirler. Ürünü görmek, dışa neler yansıtacağını incelemek tabi ki önemli bir fırsattır ancak genel olarak bütün kıyafetlerde sanal ortam çok sık tercih edilir. Online sitelerden olan zariftesettur.com adresinde yapacağınız alışveriş ve incelemeler güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleşir.

 

Kısa zamanda çok fazla seçeneğe ulaşmak sadece parmakları kımıldatarak kolaydır. Seçenek artması günümüzde rekabeti çoğalttığı gibi fiyatlara yansıyan rekabet de alışverişi daha cazip hale getirmektedir. Çalışan bayanların kendi inanç ve isteklerine uygun seçeneklere ulaşması günümüzde eskiye oranla çok daha kolaydır. Tesettür kombin yapmak adına üretilmiş her ne varsa bu işin başını, sonunu ve mevcut durumunu görmek internet ile daha kolaydır. Sanal ortamda çok cazip ve ilgi çekici seçenekler mevcuttur.

 

 Tesettür Modasında Uyum ve Bütünlük Nedir?

 

Gündemden düşmeyen, en çok tercih edilen tesettür kombinler tesettür kap modelleri ile bütünlenerek tercih edilen renkler doğrultusunda biçimlenmektedir. Tesettür dış giyimde kap, ferace, ceket, kaban, pardösü ve palto özellikle kışlık tesettür kombin oluşturmada kullanılan ürünlerdir. Bunlarla beraber oluşturulan tesettür kombinler tesettürlü bayanların baştan ayağa bir uyum içinde hoş ve şık tasarımlar yaratmasını sağlamaktadır. Desenlerin, renklerin karmaşası tesettür kombin yapma konusunda zorluk çıkarmadan şık ve hoş görsel güzelliklerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.