Tesettür Modasında Trençkot Rahatlığı

 

trençkotTesettürlü bayanların vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran trençkot modelleri, günden güne farklı kesim ve kumaşlarıyla müthiş bir rahatlık sunmaktadır. Çok çeşitli ve de şık olmaları yönüyle oldukça sık tercih edilmektedir.

 

 En Çok Hangi Dönemlerde Tercih Ediliyor?

 

Kombinlerde tıpkı bir tamamlayıcı görevi üstlenen trençkot ​​​​​​her mevsimde amacına uygun olarak giyilebilmektedir. Örneğin; bayanlar ince ve hafif kumaştan yapılmış trençkotları tunik olarak bile giyebiliyor. Pantolonlar ile birlikte yaratılan bu kombinler, bayanlara göz alıcı bir şıklık ve zerafet katıyor. Ayrıca, verdiği rahatlık da herkesin gözündeki değerini ikiye katlıyor. Tarzınız ister klasik ister spor olsun trençkotları şüphesizce satın alabilirsiniz. Fakat sıklıkla sonbahar ve ilkbahar mevsimlerinde tercih edilmektedir.

 

 Tasarlanırken Hangi Ayrıntılar Kullanılıyor?

 

Kadınların gözdesi trençkot modelleri oluşturulurken müşterilerin istek ve önerileri dikkate alınarak titizlikle çalışılmaktadır. Aranılan tüm renk tonlarında, her bedene uyabilecek, farklı tarzlara da hitap edebilecek ürünler hazırlanmaktadır. Sadece apayrı bir kesim sayesinde bambaşka bir model oluşturulmaktadır. Bununla birlikte, tüm trençkot modelleri bayanlara oldukça rahat hareket etme avantajı sağlamaktadır. Son günlerde, trençkotlarda kemer ya da kuşak detayı kullanılmaktadır. Bu kemer veya kuşaklar, ince ya da kalın olarak değişmektedir. Kombinlere güzel bir hava katmaktadır. Düğmeler, cepler, nakışlar, farklı desenler ve çarpıcı renkler ile harika trençkot modelleri yaratılmaktadır.

 

 Nasıl ve Hangi Parçalarla Giyilebilir?

 

Trençkotlar, kot pantolon ve sade bir babetle ya da spor ayakkabı ile kombinlenebilir. Gençler tarafından daha çok kullanıldığı üzere, elbiseler ile de göze çarpan bir şıklık elde edilebilmektedir. Asimetrik kesime sahip olan trençkotlar ise, klasik pantolonlar ve topuklu ayakkabıyla bütünleştirilebilir. Ayrıca, deri olan modeller de her zaman moda olmakta ısrarcıdır. Deri trençkot giyecekseniz, günlük bir ayakkabı ve küçük bir çanta uyum sağlayacaktır. Bol pantolonlar ile dar kesimli ve de ince trençkotlar giyilmelidir. Aksi takdirde, olduğunuzdan daha da fazla kilolu görünebilirsiniz. Satın alırken mutlaka modelleri denemelisiniz. Boyunuzu da göz önünde bulundurarak karar vermelisiniz. Çünkü, kısa boylu bayanların çok uzun boydaki trençkot modellerini giymeleri, onların daha kısa görünmelerine sebep olur. Tüm bunlara önem verilirse, kusursuz bir bütünlük içinde gittiğiniz her mekanda şık olabilirsiniz.