Tesettür Modasında Öne Çıkan Tasarımlar Neler?

tesettür modasıModa sektörü, en hızlı gelişen ve değişen bir sektör olmaya devam etmektedir. Her sezon markaların kreasyonlarının tamamlanmasıyla, dikkat çeken modeller bayanların ilgisini arttırmaktadır. Tesettür giyinmeyi tercih eden bayanların, zevkine hitap edebilecek tesettür modası da birbirinden şık kreasyonlarla mağazalarda yerini almaktadır.

 

2018 Tesettür Modasında En Yeni Modeller Nerede Bulunabilir?

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle birlikte, hemen hemen her sektör dalı da bu yeniliklere ayak uydurmaya çalışmaktadır. Moda sektörü de bu yenilikçi anlayışı takip ederek, alışveriş kolaylığını internet üzerinden sağlayarak, insanlar için alışverişi kolay hale getirmektedir.

 

Tesettür giyinen bayanların tesettür modası ile ilgili en yeni kreasyonları takip edebilecekleri ve alışveriş yapabilecekleri sitelerden biri de www.zariftesettur.com’dur.

 

Tesettür Kombin Modellerinde En Yeni Modeller Nelerdir?

Tesettür kıyafet alanında birbirinden şık, güzel ve kullanımı rahat kıyafetleri bulabilmeniz mümkündür. Modaya damga vuran modellerde ve renklerde tasarımları bulabilmeniz mümkündür. www.zariftesettur.com sitesinde yer alan tesettür kombin modellerinden bazılarını şöyle sıralayabiliriz…

 

Asimetrik Kesimli Salaş Tesettür Kombin: Gamze Özkul markasına ait ‘Ecrin takım’ modeli, spor şık bir tasarım olarak dikkat çekmektedir. Tesettür kombinin tunik kısmı asimetrik kesim modeliyle çok şık durmaktadır. Kombinin pantolon modeli ise salaş kesim olarak dikkat çekmektedir. Renk seçenekleri arasında her zevke hitap edebilecek renkler yer almaktadır. Siyah, mavi, haki yeşil, kiremit rengi ve vizon renk skalası arasında dikkat çeken ürünlerdir.

 

Püsküllü Tesettür Uzun Tunik Kombin: Bu kombin modelinde tunik ve pantolon yer almaktadır. Tunik modelinin kolları ve etek kısmı püsküllü detaylarla hareketlendirilmiştir. İkili kombin takımda pantolon beyaz renkte olup, tunik kahverengi, petrol mavisi, kiremit ve pudra renginde tasarlanmıştır. Püsküllü tesettür tunik kombini gündelik yaşamda giyebileceğiniz gibi aynı zamanda özel davetlerde de çok rahat bir şekilde giyebilirsiniz.

 

Pantolon Tunik Takım: Gamze Özkul markasına ait lila rengindeki tunik takım ikili kombin olarak www.zariftesettur.com sitesinde göze çarpmaktadır. Özgün tasarımlı tunik kombin çok şık bir model demek doğru olacaktır. Tesettür giyinen bayanlar kadar tesettür giyimi tercih etmeyen bayanların da zevkine hitap edecek bir tasarım diyebiliriz. Lila renkli tunik takımın altına giyeceğiniz spor ayakkabı ile spor şık bir tarzı yakalayabilirsiniz.