Tesettür Modasında Göze Çarpan Şık Tasarımlar Nelerdir?

 

tesettür modasıHer bayan modayı takip eder ve gardırobuna yeni kreasyonları eklemeyi sevmektedir. Tesettür giyinmeyi tercih eden bayanlar da A’dan Z’ye bütün kıyafet ürünlerinde modayı takip etmektedir. Elbiselerde, eşarplarda, pantolon ve eteklerde yeni çıkan modeller, tesettür modası olarak markaların kreasyonlarını oluşturmaktadır.

 

 İnternet Üzerinden Alışveriş Yapılabilme Ayrıcalığı

 

Gelişen teknoloji bayanlara büyük kolaylık sağlayarak, alışveriş olanağını bulundukları mekana taşımaktadır. Son yıllarda birçok bayan internet üzerinden alışveriş seçeneğini tercih etmektedirler. Tesettür giyinen bayanların zevkine hitap edebilecek, en yeni ürünleri bulabilecekler, modayı takip eden www.zariftesettur.com sitesini ziyaret edebilirler.

 

 Tesettür Modasında Trend Olan Şık Kıyafetler Nelerdir?

 

Tesettür modasında geçmişte moda olan birçok kıyafet 2018 sezonunda göze çarpmaktadır. Bu kıyafetler arasında yer alan tulum modelleri, her sezon mutlaka tasarımlar arasında ön plana çıkmaktadır diyebiliriz. Hem şık hem de zarif duran tulum modelleri, bayanlara kombin açısından da büyük kolaylık sağlamaktadır. Tesettür giyinmeyi tercih eden bayanlar için, www.zariftesettur.com sitesinde göze çarpan tulum modellerine şöyle yer verebiliriz.

 

Dantel Detaylı Tesettür Tulum Modeli: Lefzen markasının eylül tulum modelinin tamamı dantel kaplamadır. İçten astarlı olan tulum modeli, özel davet, düğün, nişan ve iş yemeklerinde giyilebilecek şık bir tasarımdır. Tesettür tulum modelinin bel kısmında, tulumun kumaşından aynı renkte kemer detayı yer almaktadır. Renk seçenekleri arasında; bayanların olmazsa olmaz rengi siyahın yanı sıra, bu senenin moda rengi pudra, somon ve mürdüm tonlarını bulabilirsiniz.

 

İkili Takım Şifon Tesettür Tulum Modeli: Bu tesettür tulum modeli şifonun zarifliği ve dökümlü kumaşıyla tasarlanmıştır. Pantolon tulum ve üstünde uzun jileyi andıran elbise olarak ikili takım bir modeldir. Şifon tesettür tulum modelini özel davetlerde giyebilirsiniz. Ayrıca günümüz modasında artık şifon kumaşlar, gündelik yaşamda da giyilebilmektedir. Siyah, saks mavisi, haki yeşil ve ekru tonlarını ikili takım tesettür tulum modelinde bulabilmeniz mümkündür.

 

Pileli Tesettür Tulum Modeli: www.zariftesettur.com sitesinde yer alan Rana Zen markasının kreasyonunda göze çarpan tulum modeli, bayanların her zaman giyebilecekleri şık tulum modelleri arasında yer almaktadır. Tuluma hareketlilik katan detay, pantolon kısmında bulunan pile detaylarıdır. Pileli tesettür tulum modelinde, 2018 sezonunda moda olan renk seçeneklerini bulabilmeniz mümkündür.