Tesettür Modasında Favori Görünümler Neler?

 

Buse Elbise - Mürdüm - Sümeyra AksuTesettür giyim her sezon yenilenen görüntüsü ve farklı tarzı ile kadınların beğenisini kazanıyor. Dünya modasının yeniliklerini uyarlayarak, tesettürlü kadınlara uyumlu hale getiren tesettür modası, yeni sezonda da farklı kombinleri ile kadınların şıklığını arttıran tasarımlara imza atmakta. Yeni sezonda tesettür giyimde şık ve trend bir görünüm için favori olan kıyafet kombinleri ise şöyle:

 

 – Pantolon ve Bluz Kombinleri:

 

Pantolon ve bluz kombinleri kadınların günlük giyimden özel davetlere kadar her alanda tercih ettiği ikili kombinler arasında yer alıyor. Yeni sezonda pantolon ve bluz kombinlerinde bazı moda detaylarına dikkat ederek stil sahibi bir görünüm elde edebilirsiniz. Bol kumaş pantolonlar sezonun popüler parçaları arasında. Bol pantolonları üste oturan parçalarla bir arada kullanmak trend bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır. Bol pantolonları bol üstlerle kullanmak ise bu sezon riskli durum oluşturuyor. Bol üstleri veya tunikleri dar pantolonlarla kullanmak daha doğru bir kombindir. Bol pantolonların üzerine asimetrik kesim yelekler kullanabilir ve görüntünüzü daha da hareketli bir hale getirebilirsiniz. Pantolon ve bluz kombinlerinde renk uyumları da kesinlikle göz ardı edilmemesi konular arasında bulunuyor.

 

 – Elbise Kombinleri:

 

Elbise kombinlerinde çiçekli kumaşlar kullanmak, asimetrik kesimlere yer vermek ve uçuşan kumaşlarla hazırlanmış elbiselerden yana tercih yapmak trend bir görünüme sizi kavuşturacaktır. Elbiselerle beraber yelek, ceket ve diğer dış giyim unsurlarını kullanırken elbiselerden farklı bir kumaşa sahip olan parçaları seçmek ise dünya modasında bu yıl favori görünümler arasında bulunuyor. Özellikle şifon kumaşlarla birlikte kot yelekler veya ceketler kullanarak sokak modasında trend bir görünüm elde edebilir ve tarzınızla herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz.

 

 – Tunik Kombinleri:

 

Günlük yaşamda tüm kadınların en büyük kurtarıcısı olan tunikler, yeni sezonda da favori parçalar arasında. Hareketli ve detaylarla süslenmiş tunikler yeni sezonda oldukça popüler. Tuniklerdeki asimetrik kesimler, kol ve yaka detaylarında kullanılan payet ve ışıltı detayları, sırtta kullanılan işlemeler yeni sezonda tunik modasının belirleyici unsurlarıdır. Tunik seçimlerinde bu detaylardan yana tercih yapmak şık ve trend bir görünüm açısından dikkat edilmesi gereken moda unsurları arasında yer alıyor.