Tesettür Modasında Bu Yıl Hangi Renkler Moda?

Hera Elbise - Mavi - Salkım SaçakModa dünyasında her sene renklerin uyumuyla göze ve ruha hitap eden tesettür elbise modelleri satışa sunulmaktadır. Moda renklere sahip elbiseler bayanlar tarafından alışverişlerde en çok tercih edilen ürünlerdir. Şıklık ve zarafet konusunda bütünleyici etkiye sahip elbiseler kadınların özgüvenlerini artırmakta, kendilerinin güzelliklerini tüm mekânlarda gösterebilme imkânı sunmaktadır. Elbisenin moda renklere sahip olması normal günlerde önemli olduğu gibi düğün nişan gibi özel günler için ayrı bir önem taşımaktadır.

 

 Modanın Renkleri

 

Tesettür modası bu sene renk dünyası içerisinde renk cümbüşü ile karşımıza çıkmaktadır. Bu senenin moda renkleri arasında kırmızı renk vazgeçilmez renk olma özelliğini korumaktadır. Özellikle düğün ve nişanlarda tercih edilen bir renk olmasının yanı sıra normal günlerde de tercih edildiği görülmektedir. Mavi renk değişik tonları ile sadakati temsil etmektedir. Mavi renklerle bezenmiş elbiselerle birlikte seçilecek tesettür elbisenin tamamlayıcısı mavi tonlu başörtüsü başta elbiseyi giyene ve etrafındakilere renk şöleni yaşatacaktır. Mavi renklerin birçok tonu tercih edilse de en çok tercih edileni petrol mavisi ile uçuk renk maviler elbiseleri süslemektedir.

 

Siyah ve bordo renklerde bu senen tesettür modasında gözdedir. Siyahı elbiselerdeki asil duruşu ve farklı renk tonlarından oluşan desenleri sayesinde oldukça seçkin bir görünüm elde edilecektir. Siyah elbiseler birçok başörtüsü rengi ve aksesuar ile uyum sağlayabilmektedir. Bordo elbiselerin sağladığı zarif görünümün her kadın tarafından tercih edildiğinden bu renge sahip bol miktarda elbise üretilmektedir. Mor rengin büyüsünden yararlanmak isteyen kadınlar içinde birbirinden şık üretilen elbiselerle Zarif Tesettür hizmet sunmaktadır. Pudra renklerde şık fakat sade görünüm elde etmek isteyen kadınlar tarafından tercih edilen elbise ve aksesuarlar arasındadır.

 

 Renklerin Uyumu

 

Tesettür elbiselerde oldukça geniş yelpazede bulunan moda renkler sayesinde her beğenide kadına bol seçenek sunulmaktadır. Moda renklerin sadece bir tanesinin baskın olduğu renkler tercih edilebileceği gibi farklı renklerden giysi bölümleri veya aksesuar kullanılarak şıklığı sağlamak mümkün olmaktadır. Renkler seçilirken renklerin uyumu, zıtlığı veya yakınlığı etkilerinden yararlanılabilmektedir. Moda renklerden seçilecek aksesuarlarla da elbiselerde hareket kazandırmayı düşünen kadınlar içinde sayısız seçenek bulunmaktadır.