Tesettür Modasında 2018 Yaz Trendleri

 

Çırağan Elbise - Kırmızı - Pınar ŞemsTesettür modasında 2018 yaz koleksiyonları çok renkli. Işıl ışıl, enerji dolu yaz mevsimi modaya da yansıdı. Markaların yeni sezon parçalarında iddialı renkler, fırfırlar, ışıltılar ve değişik parçalar göze çarpıyor.

 

 2018 Yaz Tesettür Modası Çok Renkli

 

Kış mevsiminin soğuk ve puslu havası ile koyu renkleri de rafa kaldırdık. Tesettür modası 2018 yazında ışıltılı renklerle dikkat çekiyor. Sezonun en trend rengi ise hardal sarısı ve sarının diğer tonları. En ön plana çıkan renk hardal sarısı ve ona eşlik eden krem tonları. Bu renk kombinin dışında pastel mavi ve gül kurusu da dikkat çekiyor. Kırmızılar ve canlı turuncular da bu yaz sıkça göreceğimiz renklerden. Canlı renklerin yanında soft renklerde sezonda kendine geniş yer buluyorken en dikkat çeken kombin ise çeşitli renkleri bir araya getirerek yapılan bloklar çok trend. Farklı renklerdeki parçaları bir arada kullanmaktan çekinmeyin.

 

 2018 Yaz Tesettür Modasında Romantik Detaylar

Fırfırlar, ekoseler, katman etekler, işlemeler, pullar… Romantik detaylar sezonun bütün parçalarında dikkat çekiyor. Soft renklerin üzerine canlı renkler ile işlenmiş çiçek motifleri romantizmi elbiselere, bluzlara ve eteklere taşıyor. Bunun yanında pul işlemeleri de çok kullanılan detaylardan biri. Güneşin ışıltısı ile daha da dikkat çeken pul işlemeleri kombinlerinizi renklendiriyor.

 

Elbise, etek ve tuniklerde kullanılan fırfırlar en dikkat çeken parçalardan biri. Fırfır detayları parçalara hareketlilik ve daha romantik, soft bir görünüm katıyor. Ekose de sezonun en çok kullanılan alternatif desenlerinden biri. Bu yaz tekrar moda olsan ekoseler özellikle tunik ve bluzlarda sıkça kullanılıyor. Ekose ile hem spor hem şık bir görünüm yakalamak daha da kolaylaşıyor.

 

 2018 Yaz Tesettür Modasında Eski Moda Geri Döndü

 

Her sezon gittikçe eskiye doğru döndüğümüz bir gerçek. Markalar bu sezonda da vintage görünümünden fazlaca ilham almış durumdalar. Özellikle elbiselerde eski elbiselerin havası sıkça hissediliyor. Vintage desenli kumaşlar hem bluzlarda hem elbiselerde dikkat çekiyor. Sade bir kombini vintage görünümlü bir şal veya eşarpla hemen çok şık hale getirebiliyorsunuz.

 

Markalar eski modaya ait puantiye, dantel, vatka gibi özellikleri modern bir şekilde yorumlayarak günümüze uyarlıyor. Bu parçalar ile hem eski zaman esintisini hem de günümüze uygun şık bir kadın görünümünü kazanmak mümkün.