Tesettür Modası Hangi Modelleri İçerir?

tesettür modasıTesettür modası diğer kıyafetlerin bir arada kullanılmasıyla amacına yönelik olarak değişmiş ve yeni bir akım haline gelmiştir. Birçok tesettürlü hanım kapalı kıyafetler konusunda sorunlar yaşamakta iken, gelişen moda akımı sonucunda yeni kumaşlar, desenler ve çizgilerle farklı modeller ortaya çıkmış ve zenginleşmiştir. Daha önceleri sadece uzun elbiselerden ibaret olan ve pardesü kullanarak oluşturulan tesettür modası bugün yerini farklı giyim seçeneklerine bırakmıştır.

 

 Tesettür Modasında Elbiseler Yeri Nedir?

 

Tesettür giyim denilince ilk akla gelen uzun elbiseler ve pardesüler olsa da, artık hafızalarda daha farklı modeller göz önüne gelmektedir. Her şeyden önce elbiseler dahi farklı renk, desen ve çizgilerle farklılaşmış ve değişik modeller haline gelmiştir. Tesettür elbiseler vücudu tamamen kaplayan kıyafetler olarak anılsa da, artık diz altı elbiseler pantolonlarla birlikte kullanılabilmektedir.

 

 Tesettür Modasında Takımların Yeri Nedir?

 

Bununla birlikte tesettür takımlar da en iyi modeller arasında yerini almıştır. Pantolon ve uzun ceketlerden oluşan tesettür takımlar farklı renk kombinasyonlarıyla en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Farklı takımlar oluşturabilmek için zaman ve emek harcamak isteyebilir. Ancak hazır modeller kullanılarak fikir edinilebilir. Bu konuda müşterilerine en iyi modelleri sunan zariftesettur.com online satış sitesi en iyi örnekleri sunmaktadır. Bir takımın nasıl oluşturulacağı ve eşarp ve ayakkabı ile nasıl kombinleneceği hakkında örnekler bulunmaktadır.

 

 Tesettür Modasında Tuniklerin Yeri Nedir?

 

Tunikler tesettür modasının vazgeçilmez kıyafetleri arasındadır. Rahat kullanımı ve hızlı kombinlenebilme özelliği çok tercih edilmesinin en önemli nedenidir. Ayrıca tunikler hemen hemen her ortamda rahatça giyilebilir kıyafetlerdendir. Bir kaç tuniği olanlar bunları farklı pantolon renkleriyle birleştirerek birden fazla kıyafet haline getirebilmektedir. Yine tunikler hakkında fikir oluşturması bakımından zariftesettur.com adresinin ilgili kategorisindeki Arya Tunik, Efsel Tunik, Mina Tunik, Kuş Gözü Tunik ve Peahen Tunik gibi modelleri inceleyebilir veya satın alabilirsiniz.

 

 Tesettür Giyimde Abiyelerin Yeri Nedir?

 

Abiyeler tesettür modasında önemli bir yer tutar. Çünkü tesettürlü hanımlar için sadelik ön plandadır ve piyasadaki normal abiyeler tesettür ruhunu pek yansıtmazlar. Bu yüzden tesettür abiye modelleri imdada yetişir. Tesettür abiyeler sadeliğin yanında şık olmayı da gerektirir. Fazla abartıdan uzak, vücut ölçülerine uygun ve tam bütünlük sağlamalıdır. Bu konuda aynı siteni abiye kategorisinde bulunan Firdevs Abiye, Lina Abiye, Eteği Pileli İnci Abiye, Güney Abiye modelleri iyi birer seçim olacaktır.