Tesettür Mezuniyet Elbiseleri 2017

Bir kaç yıllık eğitim hayatınızdan sonra yaşayabileceğiniz ve bol miktarda anı biriktirebileceğiniz bir olaydır mezuniyet baloları. Bundan birkaç yıl öncesine kadar tesettürlü bayanlar için mezuniyet kıyafeti bulmak tam bir kabustu. Ancak günümüzde tesettürlü giyimin artmasıyla birlikte tesettür abiyeleri de model olarak hem de renk olarak artmaktadır. Bu özel gününüzde ne giyeceğiniz çok önemlidir. Her bayan bütün gözlerin kendi üzerinde olmasını ister. Bundan dolayı seçeceğiniz kıyafet çok önemlidir. Bu yazımızda sizlere tesettürlü bayanların mezuniyet için seçebilecekleri kıyafetler hakkında ufak tefek bilgiler vereceğiz.

Tesettürlü Bayanların Mezuniyet Elbisesi Seçmesinde Dikkat Etmesi Gereken Hususlar
Öncelikle mezuniyet balonuzun nasıl bir mekanda olacağını belirlemeniz gerekmektedir. Çünkü giyeceğiniz elbise ve ayakkabılar ortama uyumlu olmalıdır. Örneğin bahçe gibi açık alanlarda yapılacak olan balolarda kabarık elbiseler kötü duracaktır. Elbise seçiminizde Öncelikle dikkat etmeniz gereken şey elbisenin renginin teninize uyumlu olmasıdır.

2017 Yılı Tesettür Mezuniyet Elbise Modelleri

2017 yılında mezuniyet balolarında tesettürlü bayanların en çok tercih edeceği modellerden biri olan pelerinli modeller sizin tam bir kuğu gibi görünmenizi sağlayacaktır. Bunun dışında tek parçadan oluşan ancak etek kısmı ile üst kısmının farklı renklerde olduğu ve etek kısmının şifon tüllerden yapılan elbiselerle şıklığınızdan ve zarafetinizden çokça bahsettirebilirsiniz. Ayrıca biraz daha ağır abiyelerden hoşlanan bayanlar için özel olarak üretilen dantel ve güpür işlemeli abiyelerde oldukça şık durmaktadır. Farklı olmayı sevenler için özel olarak üretilen kaftan şeklindeki abiyelerde bu sezonun gözde parçalarındandır. 2017 yılında tesettür mezuniyet elbise modellerinde palet işlemeler, çiçek işlemeleri, dantel kaplamalar, taş işlemeler, tül detaylar oldukça modadır. Elbiselerin etek kısımlarının uçuş uçuş olduğu modellerle hem şık bir görüntüye sahip olabilirsiniz hem de inanılmaz rahat hareketler edebilirsiniz.

Bir cevap yazın