Tesettür Kombinleri Tamamlayan Parçalar

 

tesettür kombin2018 yılı tesettür giyimde oldukça farklı renk ve desenlerin kullanılması kadınların daha kolay kombin yapmasını sağlamaktadır. Sıradan ve basit görünümlü parçaları bir araya getirerek kombin yapmak sıkıcı hale gelmektedir. Kombinlenen parçalar yılın modası renklerinden en çok pudra, fildişi, füme, haki ve gri tonlarından oluşmaktadır. Pastel tonların kolay kombinlenebilmesi kadınların işini kolaylaştırmaktadır. Kıyafet dolaplarında olmazsa olmaz birkaç parçadan da söz etmek gerekir. Öncelikle düz kalem veya boru paça pantolonlar tunik ve gömleklerle günlük yaşantı için ideal kombinler oluşturmanızı sağlamaktadır.

 

Asimetrik kesim hatlarına sahip olan ince hırkalar içine giyilecek alt tonlarda bir tunik ile ciddi bir görünüme kavuşmanızı sağlar. İş hayatı ve sonrası akşam planlarınız için tercih edebileceğiz tesettür kombin şık ve rahat olmalıdır. Üçlü veya ikili takım olarak adlandırılan parçalar renkleriyle sizi ön plana çıkarmaktadır.

 

 2018’İN OLMAZSA OLMAZ TESETTÜR KOMBİNLERİ HANGİLERİ?

 

Yılın modasını yansıtan tesettür parçaları arasında en çok uzun tunikler ve bol paça pantolonlar yer almaktadır. Rahatına düşkün kadınların tercih ettiği elbiseler de ikili gibi görünen takım şeklinde tasarlanmış ve muhteşem görünmektedir. Çizgili bol paça pantolon üzerine tercih edilen ferah görünümüyle hoşunuza gidecek tunikler ofis şıklığınız için idealdir. Aynı tonlarda tunik pantolon kombinleri takılar ve eşarp ile hareketli hale getirilerek her ortamda tercih edilecek kombinler arasında yer almaktadır.

 

 KOMBİNLERİ NOKTALAYAN PARÇALAR

 

Genç ve kendinden emin duruşu ile kadınların zevkini yansıtacak kombinler bu yılda en güzel tasarımlarla karşımıza çıkmaktadır. Takım veya elbise tercihleri sonrasında güzel yüzlerini ortaya çıkaracak şal ve eşarplar kombinin tamamlayıcı parçasıdır. Düz renk tunik pantolon kombinlerinde mutlaka büyük ve uzun zincirli kolyeler, taşlarının ışıltısıyla kombinleri hareketlendirecek saatler ve zarif topuklu ayakkabılarla tamamlanmaktadır. Yeleğin yer aldığı tunik kombinlerinde mutlaka tuniğin açık renk olmasına dikkat edilmesi gerekmektedir. Yeleğin kendini göstermesi ve pantolon ile bir bütünlük sağlaması açısından açık renk desenli bir eşarp tercih edilmelidir. Salaş yaka ve dökümlü yaka modellerine sahip hırkalar da daha spor bir görünüm oluşturulmaktadır.