Tesettür Kombinlerde En Çok Öne Çıkan Modeller Nelerdir?

tesettür kombinMuhafazakar kadınlar, tesettür giyimde belirli ölçüler eşliğinde kendi stillerini oluşturmaya çalışmaktadırlar. Kombin yapmakta zorlanan kadınlar için tasarlanan hazır tesettür kombinleri seçerken günümüz modasına da yer vermek gerekir. Tesettür kombini daha güzel ve göz alıcı olması için çeşitli aksesuarlar ile zenginleştirilmelidir.

 

 Büyük Boy Giyim Parçaları Daha Çok Üst Giyim Grubunda Tercih Edilmelidir

 

2018 yılı modasında en çok kullanılan ve hemen hemen her yerde karşımıza çıkan trendlerden birisi olan büyük boy ürünler tesettür kombinlerinde de kullanılmaktadır. Çoğunlukla kazaklarda ve ceketlerde kendini gösteren büyük boy ürünler tesettür kombin modellerinde de rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Büyük boy kazak ve ceket modelleri uyumlu renkler ile birlikte tesettür kombin seçenekleri arasında muhakkak bulunması gereken tesettür giyim parçalarının başında yer almaktadır. Stil bir duruş sergilemek istiyor iseniz, büyük boy ürünleri daha çok üst giyim parçalarında tercih etmelisiniz.

 

 Çiçek Desenleri Ve Çiçek İşlemeleri İle Gelen Şıklık

 

Tesettür kombinlerde diğer bir seçenek ise çiçek desenleri ile tasarlanan giyim ürünleri olmaktadır. Kış ve yaz mevsiminde rahatlıkla çiçek desenleri ile tasarlanmış olan elbiseler, tunikler, gömlek ve pantolon modellerini kullanarak hem sezonun modasına uyum sağlar hem de şık bir görünüm kazanırsınız. Çiçek desenlerinin yanı sıra tesettür kombinlerde çiçek işlemelerine de yer verilmelidir. Tesettür kombinde çiçek işlemelerine yer verilirken dikkat edilmesi gereken önemli detay ise, çiçek işlemelerinin kıyafetin gerek renginden başka bir renge sahip olmasıdır. Böylece çiçek işlemeler kıyafetten farklı olarak öne çıkmaktadır ve dikkati üzerine çekmektedir. Tesettür kombinde çiçek işlemelerinde bulunan renkler ile diğer parçaların uyumu sağlanarak kombin tamamlanmalıdır. Böylece kusursuz ve oldukça şık bir tesettür kombin oluşturmuş olursunuz.

 

 Kürk Detaylı Giyim Parçaları İle Modern Bir Görünüm Sağlayın

 

2018 yılı modasının diğer bir trendi ise giyim parçalarında kullanılan kürk detaylarıdır. Kürk detayına sahip tesettür giyim ürünleri tesettür kombinlerde mutlaka kullanılması gereken parçaların başında yer almaktadır. Kıyafetin ana renginin dışında kullanılan kürk rengi daha çok kıyafetin modelini öne çıkarmak ve dikkat çekici olmaktadır. Kürk detaylar ile oluşturulan kombinler sizi daha modern bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olacaktır.