Tesettür Kombinler Nasıl Yapılmalı?

tesettür kombinHer sezon değişen dünya moda trendleri tesettür modasını da etkiliyor ve yeni tarzları karşımıza çıkartıyor. Tesettürlü kadınların kombin yaparken hangi trendleri göz önüne almalı ve kombinlerinde nasıl bir uyum yaratarak tarz bir görünüme sahip olmalı?

 

 – Renklerin Kullanımı:

 

Tesettürlü kadınların kombinlerinde öncelikli olarak ele almaları gereken konular arasında renk uyumları bulunuyor. Kullanılan giyim parçalarının günümüz trend renkleri ile uyumlu olmasının yanı sıra, kombinlerde seçilen renklerin de kendi aralarındaki uyumu oldukça önemlidir. Bu yüzden de kullanılan parçaların renk kontrastına dikkat etmek şık ve trend bir görünümün vazgeçilmez anahtarları arasında bulunuyor. Sezonun trend renklerini dikkatli bir şekilde kullanarak, kullandığınız parçalar ne kadar sade olursa olsun, istediğiniz şıklığı kolaylıkla elde edebilirsiniz.

 

 – Parça Seçimleri:

 

Tesettür kombinlerinde kullanılan parçaların kendi arasındaki uyumu şık görüntüyü arttırmanıza yardımcı olacaktır. Özellikle parçaların kumaş uyumu oldukça önemlidir. Birbiri ile uyumlu kumaşlardan yapılan seçimler şıklığı arttıracak ve giyiminizi ön plana çıkartmanıza yardımcı olacaktır.

 

Seçilen parçaların tarz olarak uyumu da şık görünüm adına önemlidir. Ancak son zamanlardaki farklı tarz parçaların kombinasyonu oldukça popüler bir akım. Tesettür kombinlerinde yaratıcılığınızı kullanarak farklı tarzları bir araya getirebilir ve sıra dışı bir görünüm elde edebilirsiniz. Ancak günlük kombinlerde çeşitliliği sağlayacak olan bu yöntemin, gece kıyafetleri ve abiyeler de kullanılması riskli bir durum oluşturabilir ve şıklığınızı gölgeleyebilir. Profesyonel bir yardım almadan gece kıyafetlerinde bu tür kombinasyonlara gitmek tehlikeli olacaktır.

 

 – Uygun Beden Kıyafetler:

 

Tesettürlü kadınlar kıyafet seçimlerinde mevcut bedenlerinden daha büyük olan parçaları seçme eğilimindedirler. Bu durum da seçtikleri parça ne kadar trend ve şık olursa olsun, tam oturmadığı için salaş ve demode bir görüntü ortaya çıkmasına neden olur. Tesettürlü kıyafetler özel olarak hazırlandığı için kadınlar rahatlıkla bedenlerine uygun olan parçaları seçebilirler. Çok dar ya da büyük bedenler vücut proporsiyonunun bozulmasına neden olur ve sönük bir görünüm ortaya çıkartır. Tesettür kombinlerinde bu anahtar noktalara dikkat ederek daha şık ve trend bir görünüme kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Zarif ve kendinden emin bir görünümde yeni trendleri kullanmak da işinize yarayacaktır.