Tesettür Kombini Nasıl Yapılmalıdır?

Sure - Hayat Takım - FuşyaTesettür giyim de kombin yapmak önemli bir iş olmaktadır. Kişiler kombin yaparken kumaşa, mevsime, modaya ve fiziki yapılarına göre ayar yapmalıdırlar. Yaz mevsimi için moda olan beyaz pantolon kombini hem şıklık kazandıran hemde aksesuara kadar kolay seçim sağlayan bir kombin olmaktadır. Kişinin tesettür kombin için kullanacağı parçaları doğru seçmesi giysinin de kendini öne çıkarmasına yardımcı olur. Aşırı kalabalık kombinler yaparak ana giysi parçası göz ardı edilmemelidir. Bu tür kalabalık kombinler ilk bakışta kişilerin giysi yerine diğer detaylara bakmalarına olanak verir

 

 Desenli Tesettür Kombini Nasıl Yapılmalıdır?

 

Kumaşı desenli olan bir tesettür giysisi kombinlenirken kesinlikle göz yormamak gerekir. Elbisenin desenleri zaten ilk bakışta gerekli dikkati alır. Daha sade takılar ve sade ayakkabılar ile kombin tamamlaması yapmak gerekir. Baş örtüsü tesettür kombini için en önemli ayrıntıyı oluşturur. Tesettür giysisi baş örtü ile takım halinde değilse, mutlaka desenli bir giysi için örtü sade seçilmelidir. Baş örtüsü de desenli olacak ise daha arka planda renk ve desenlerde olmalıdır. Ayakkabı ve çanta seçimi mevsimine uygun ve yapısı itibariyle giyime uymalıdır. Bu zamanlarda babet ayakkabılar her mevsim de ve hemen hemen her tesettür giyim de ilk yardım gibi uyum sağlar. Abiye ya da spor tarzında ki tesettür kombinleri daha farklı detay ve özen ister.

 

 Spor Tarzda Tesettür Kombini Nasıl Yapılmalıdır?

 

Spor tarzda bir kombin yapmak isteyen bayanlar tunik ve gömlek görüntüsüne sahip giysi parçalarını tercih etmelidir. 2018 senesi içinde moda olan kot duruşu tesettür giyim ile kolayca spor tarzda kombin yapılabilir. Spor ayakkabılar burada en büyük yardımcı olan parçaları oluşturur. Çantaları da kombin yaparken spor tarzda görüntü elde etmek için kot kumaşlı ya da sade kumaş renkte çantalar seçilmelidir.

 

Spor tarzda giyime tesettür de kombin yapmak için tunikler de iyi bir seçim olur. Ancak tuniğinde deseni fazla parlak olmadan sade tarzda ve spor ayakkabıyla bütünleşebilecek yapılarda olmalıdır. Takı olarak spor tarz kombini yapan tesettür giyim de bayanlar mutlaka arka planda takı türleri seçmelidir. Daha küçük detaylı küpelere yer vermek doğru bir seçim olur.