Tesettür Kombini Nasıl Yapılmalıdır?

tesettür kombinTesettür giyimde kombin yapmak zevkli ve kolay bir iş olmaktadır. Burada yer alacak olan kombinin parçalarını giysinin modeli oluşturur. Elbiseleri tesettür kombin yapmak için ayakkabı ve çanta ile tamamlamak mantıklı olur. Tek parça elbise kendini gösterirken, ayakkabı ve çantalarda ayrı bir yerde gösteriş sağlar. Elbise üzerine uzun kolye ve şık küçük taşlı küpe kombini yapılabilir. Zevke göre ayarlanacak kombinler de zevke yer verirken, kombini bozmamak önemli bir ayrıntı olmaktadır. Elbisenin desenli olması çantada sadeliğe yer vermelidir. Sade elbiseler de ise hareketli çanta kombini yapılmalıdır. Kot kesim veya kot kumaşlı tesettür elbiseler mutlaka beyaz spor ayakkabılar ile kombin yapılabilir.

 

Tesettür Tunikler İçin Kombin Nasıl Yapılır?

 

Kombini yapmak bir bütünlük sağlamaktır. Kombinin ana parçası giysi seçimi ve ayakkabı, çanta takı gibi detaylarla devam eder. Tunikler de elbiseler gibi tek parça oldukları için, kombinleme işlemi hem pratik hemde kolay olur. Tunik sade ise bele çanta ya da ayakkabı ile aynı renkte bir kemere ayarlanabilir. Tunik çok hareketli ise sade ve şık bir çanta ile tamamlanmalıdır. Ayrıca çok hareketli tunikler aşırı hareketli kolyeler ile takılmamalı, göz yorulmamalıdır. Tuniğin kombini mevsime uygun ayarlanır. Birlikte giyilecek alt giyim tayt ya da pantolon yine kışın koyu yazın beyaz yad a krem gibi tonlarda olmalıdır. Tayt her mevsim de tunik kombinlerken büyük yardımcı parça olacaktır.

 

Tesettür Abiye Kombini Nasıl Yapılır?

 

Abiyenin ana parçası veya deseni nasılsa kombin onu tamamlayacak şekilde devam etmelidir. Tek başına çok şık olan fakat aşırı taşlı ve gösterişli olan bir tesettür abiyesi üzerine çok yoğun takılar kullanılmaz. Sade ve şık takı kombini yapılır. Ayakkabı mutlaka geceye ve abiyenin rengine uygun olmalıdır. Yine burada açıklı ve koyulu tonlarda kombin tamamlaması yapılmalıdır. Güpür yoğunluğu olan abiyeler de beyaz taşlı sade küpe, yüzük ve tek küçük taşlı kolyeler kullanılabilir. Ancak inci detayı için incinin rengi ile takı rengi mutlaka uyum içinde olmalıdır. Kombin yaparken abiyenin kumaşına uygun göze çok batmayacak taşlı çantalar geceler için uygun olacaktır.