Tesettür Kombin Yaparken Kullanılabilecek Markalar

 

tesettür kombinKıyafetlerin birbiri ile uyumu çok önemlidir. Hangi parça ne ile iyi görünür gibi düşünceler kadınlar için büyük bir önem taşımaktadır. Kombin yaparken tüm bu uyumlara dikkat edilmektedir. Tesettürlü kadınlar da kıyafetleri arasındaki uyuma dikkat etmektedir. Kombin yaparken renk ve desen uyumlarına büyük bir önem göstermektedir. Tesettür kombin yaparken de renk ve desen uyumlarına ayrıca dikkat edilmektedir. Başörtünün rengi ile giyilen elbise veya tunik arasındaki geçiş önem teşkil etmektedir. Ayrıca kombine ayakkabı ve çanta da eklenince dikkat edilmesi gereken parça sayısı da artmaktadır. Tesettür kombinler de diğer kombinler kadar zor tamamlanmaktadır. Parça sayısı arttıkça kombin yapma da zorlaşmaktadır. Fakat tesettür giyimde marka sayısı arttığından çeşit sayısı da artmıştır. Bu da kombin yaparken tesettürlü hanımlara kolaylık sağlamaktadır. Tesettür kombinlerde kullanılabilecek markalardan birkaçı şöyledir:

Tesettür kombin modelleri için: https://www.zariftesettur.com/takimlar

Mevra

 

Özel davetler için favori markalardan biri olan Mevra, kombinlerin tamamlanması için tesettürlü hanımlara büyük rahatlık sağlamaktadır. Modellerin birbiri içerisinde uyum göstermesi de Mevra ürünleri ile mümkündür. Her bütçeye uygun olması da tesettürlü kadınların bu markaya yönelmesine sebebiyet vermektedir.

 

An-Nahar

 

Kıyafetleri kombinlerken en sıkıntı oluşturan bir durumda renk skalasının azlığından kaynaklanmaktadır. İstenilen rengin aynı tonundan ürün bulamayınca kombin yapımında başarısız olunabilmektedir. An-Nahar markasında ise böyle bir durum yoktur. Her rengin tonlarındaki ürünleri ile tesettür kombinlerinde tesettürlü kadınlara büyük fayda sağlamaktadır. Bu nedenden dolayı sıkça tercih edilmektedir.

 

Delkash

 

Farklı modeller ile kombinlenen Delkash markası özgün parçaları içinde barındırmaktadır. Diğer markalar ile karşılaştırıldığında özgün ve ayrıca daha modern ürünleri vardır. Buna dayanarak tesettür kombinlerde daha fazla yer alabileceği söylenebilir. Tesettürlü kadınların bu nedenlerden dolayı tercihleri bu markaya yönelmektedir.

 

Minel Aşk

 

Daha çok elbise ve abiye ürünleri bulunan Minel Aşk markası kombin oluştururken kolaylık sağlamaktadır. Başörtü ve ayakkabı ile bütünleşince çok şık bir görünüm elde etmek mümkün olmaktadır.

 

Nira Sultan

 

Tesettür kıyafetlerin diğer kıyafetlere nazaran kombin edilmesi daha elzem bir durumdur. Bunun nedeni gerekli ürünlerin bulunmasının daha zor olmasıdır. Nira Sultan ürünlerinde ise bu elzem duruma çözümler bulunmaktadır. Çok gerekli parçalar bulunan Nira Sultan markası tesettür kombinleri için kolaylık sağlamaktadır.