Tesettür Kombin Önerileri

 

tesettür kombinTesettür giyimi tercih eden kadınların en büyük sıkıntılarından biride doğru kombin yapabilmektir. Doğru kombin seçimi ile şık ve gösterişli olan tesettür parçalarınızı daha şık hale getirebilir. Bunun yanı sıra yanlış kombinler ile kıyafetlerinizin şıklığına gölge düşürebilirsiniz.

 

 Tesettür Kombinin En Önemli Parçası Başörtü Olmaktadır

 

Yapılacak tesettür kombinde en önemli parça şallar ve eşarplar olmaktadır. Başörtünün rengi, boyutu ve deseni başta olmak üzere kumaşına kadar tesettür kombininizle bir uyum içerisinde olması gerekir. Özellikle ferace kullanımında doğru kombinin önemi büyüktür.

 

 Siyah Ferace Kombini Nasıl Olmalı?

 

Siyah boydan feracenin üzerine başörtü olarak mavi bir şal tercih ederek harika bir görünüm elde edebilirsiniz. Mavi şal ve siyah ferace tesettür kombininde yeşil bir çanta tercih edilebilir. Bu şekilde yapılan tesettür kombin hem günlük yaşantıda hem de özel davetlerde tercih edilebilecek harika bir kombin olmaktadır.

 

 Gri Ferace Kombini Nasıl Yapılmalı?

 

Gri tesettür giyim parçaları siyah renkten sonra özellikle beyaz tenli kadınlar tarafından en fazla tercih edilen renklerden birisi olmaktadır. Güzel işlemeli şık bir gri ferace modelinin üzerine başörtü olarak parlak olmayan hafif mat görünümlü bir şal modeli tercih edilebilir. Çanta olarak ise siyah mat bir çanta ile tesettür kombin tamamlanarak harika bir kombin elde edilmiş olur.

 

 Tunik + Uyumlu Şal

 

Tesettür tunik giyimde son yıllarda son yıllara oranla modelini en çok arttıran giyim parçasının başında gelmektedir. Sade, şık ve kaliteli kumaşa sahip tercih edilen tunik modelinin üzerine takılacak tuniğe uyumlu bir şal ile hem yazın hem de kışın günlük yaşamda rahatlıkla tercih edilebilir. Tunik ve şal ile sağlanan uyumda harika görsel bir şıklık elde etmiş olursunuz.

 

 Tesettür Kombinde Aksesuar Seçiminin Önemi

 

Hangi tesettür giyim parçası hangi tesettür kombin yapılır ise yapılsın aksesuar seçimi çok fazla öneme sahip olmaktadır. Doğru aksesuar seçimi ile şık bir görünüme sahip olup kendinizi iyi hissetmenize ve gününüzü harika bir şekilde geçirebilirsiniz. Tesettür kombinde en çok tercih edilen ve ön plana çıkarmanız gereken aksesuarlar saat, çanta, başörtü ve bilekliklerdir.