Tesettür Kombin Çeşitlerinde Renk Seçimi Ve Beden Uyumu Nasıl Olmalıdır?

tesettür kombinTesettürlü bayanlar kendilerine özgü tarzları ile dünya modasında ağırlık hissettirecek düzeyde etkilere sahiplerdir. Fakat kimi zaman yanlış tesettür kombin seçenekleri, tesettürlü bayanların şıklığını gölgeleyen unsurları da beraberinde getirmektedir. Onları hayal ettikleri şıklıktan ve zarafetten uzaklaştırmaktadır. Tesettür kombinler oluşturulurken dikkat edilmesi gereken bazı stil detayları bulunmaktadır. Kıyafet seçimleri de bu detaylara göre olmalıdır.

 

 Renklerin Tesettür Kombinlerinde Uyumu Nasıl Olmalıdır?

 

Bir kombin yaparken göz önüne alınması gereken en önemli kural giysilerde kullanılan renklerin birbiri ile uyumudur. Baştan aşağı, tercih edilen şaldan giyilen ayakkabıya kadar giysilerde seçilen renkler birbirleri doğru bir şekilde tamamlamalıdır. Sezonun trend renk kombinleri göz önünde bulundurularak tesettür kombin oluşturulmalıdır. Eğer tek renk kuralı doğrultusunda bir kombin oluşturulacaksa seçilen rengin kıyafetlerde farklı tonlarda olmamasına dikkat edilip buna özen gösterilmelidir.

 

Bu renk uyumuna uygun tesettür kombin çeşitlerine zariftesettur.com adresindeki modellerde rastlanmaktadır. Özellikle tesettür takım modellerinde tek renk uyumunun ne denli uygun oluşturulduğu görülebilir. Güle ceket pantolon takımlarında ceket ve pantolon bütünlüğü doğru bir eşarp seçimiyle tamamlanmış. Bu tür takımları kombin ederken online satış sitelerindeki modeller örnek alınabilir.

 

Farklı kumaşlar bile aynı rengi kimi zaman ton farklarını açığa çıkartarak göstermektedir. Bu durum da şıklığa gölge düşürecek bir durum olmaktadır. Renk tonlamaları yaparken yoğun ışık altında karar vermek çok doğru bir tercih olmaktadır.

 

 Tesettür Kombinlerde Büyük Beden Mi Kullanılmalıdır?

 

Tabii ki büyük beden kullanılmamalıdır. Tesettür giyimde vücut hatlarını saklamak adına, büyük beden kullanımı oldukça yanlıştır. Zaten günümüzde tüm bedenlere uygun modeller bulunmaktadır.

 

Mevcut bedenden daha büyük seçilen kıyafetler boyunuzu daha kısa göstermektedir. Aynı zamanda büyük beden daha kilolu gösterir. Üzerinizde çok büyük ve emanet gibi duran kıyafetler sizi tarz bir görünümden uzaklaştırıp, tesettür şıklığına sahip olmanıza engel olmaktadır.

 

Zariftesettur.com adresindeki tunik, elbise ve abiye modelleri incelendiğinde, sayfadaki ürünlerin üzerine farenizi beklettiğiniz zaman mevcut beden türlerini görebilmektesiniz. Dolayısıyla en küçük bedenden en büyük bedene de kadar kıyafet seçimi yapılabilmektedir. Abartıdan uzak, ancak şık kıyafetleri bir arada görerek inceleyebilir, aynı zamanda güvenli alışveriş yapabilirsiniz.