Tesettür Kombin Arayışında Online Sitelerin Rolü Nedir?

 

Kayra Ä°kili Takım - Mint - AhunisaEn büyük sebep tabii ki taleptir. Günümüzde muhafazakar giyim kreasyonlarına bakıldığında dikkat çeken bazı detaylar vardır. Şöyle bir düşünüp günümüzde üretilen ürünlerle bundan 10 sene öncesini kıyaslarsak bugün üretilen koleksiyonları eskiye göre daha sade, şık, zarif veya daha fonksiyonel tanımlarız. Bunun sebebi tasarım okullarının geçmişe göre günümüzde artması, firmaların yetişmiş insanlara verdiği önemdir. Bunlardan başka önemli bir unsur da istek ve taleptir. Bir firma 10 sene öncesine göre daha sade ve daha rafine, giyilebilir tarzda ürünler üretiyorsa işte bunun en büyük sebebi istek ve taleptir. Bu sadeleşme istek ve talebin en önemli sebebi ise çalışan kapalı kadınların sayısının git gide artmasıdır.

 

 Tesettür Kombinlerde En Gözde Modeller Nelerdir?

 

En gözde kombinler arasında kırmızı şal modelleri ve belden kemerli pembe yelek altına çiçek desenli beyaz veya krem açık renk pantolon, topuklu kahverengi sivri burun ayakkabı yer almaktadır. Bunun yanında açık renk eşarp, şal ya da başörtüsü, kolları ve eteği dantel işlemeli tesettür abiye elbise kombini özel günlerde de giyilebilecek seçeneklerden biridir. En çok kullanılan tesettür kombin ise Fransız dantelli abiye elbisedir. Bordo, kırmızı, zümrüt, lacivert, mvi, mürdüm, siyah, gri renklerin sıklıkla kullanıldığı abiye elbiseler özel gece ve davetlerin vazgeçilmezidir. Bu tür tesettür elbiseler ile kombin yapmak şıklığı ön plana çıkarmaktadır.

 

Daha fazla ve bol model görmek ve incelemek için zariftesettur.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Sitede kombin ile ilgili tüm kıyafetler bir arada sunulmakta ve kategorilere ayrılarak model karmaşasına son verilmektedir. Doğru kombini yapabilmek için en iyi fikirleri edinebileceğiniz gibi, hazır kombinlerden birini satın alarak kıyafet dolabınızı zenginleştirebilirsiniz.

 

 Tesettür Kombinlerin Yayılmasında Online Sitelerin Rolü Nedir?

 

Tesettür giyim özellikle son zamanlarda sosyal medyanın ve internetin etkisi ile hızlı bir biçimde yayılmaktadır. Bu giyim tarzının kitlelere yayılımı çok hızlı bir biçimde gerçekleşmektedir. Tesettür giyim tarzı dışarıdan göründüğü kadar kolay ve ucuz bir giyim tarzı değildir. Kumaş çeşitliliği ve kaliteli kumaş kullanımı tesettür giyim tarzının pahalı miktarlara ulaşmasına neden olmuştur.