Tesettür Kıyafetten Beden Görüntüsüne Göre Nasıl Giyinilir?

 

Nakışlı Elbise Lacivert - Rana ZenGiysiler üzerinizde iyi durmuyorsa, bedeniniz uymuyorsa ne kadar çekici ya da moda olursa olsun iyi giyinmez sayılmazsınız. Sıkı kıyafetler basit görünür ve şişman görünmenizi sağlar. Çok büyük kıyafetler sizi özensiz gösterecektir. Giysiye girebilmeniz, mutlaka doğru bedeni bulduğunuzu veya size tam olarak uyması anlamına gelmez. Bir elbisede uyması gereken şey, ayrıca şekillendirmeye de bağlıdır.

 

Elbiselerin size uyumu zor olabilir, çünkü çoğu kadın üst ve alt kısımlarda farklı bedenler giyer. Elbise, otururken veya ayakta durduğunuzda düz uzanıyorsa iyi görünür. Tüm dikişler düz ve düz bir şekilde döşenmelidir, ancak tabii ki bu tarz bir tasarım istenirse. Materyal göğüs veya kalça etrafında çekmemeli veya büzülmemelidir. Giysi sıkı olmamalıdır.

 

 Tesettür Kıyafette Beden Görünümü Nasıl Değerlendirilir?

 

Son zamanlarda kilo aldıysanız veya kaybettiyseniz, gardırobunuzu tekrar inceleyin ve değerlendirin. Düzgün şekilde uymayan kıyafetleri atın veya değiştirin. Her birey farklıdır, ancak çoğu kadın elma, armut, muz veya kum saati kategorilerine girer. Elma şeklindeki kadınlar, bel çizgisini vurguluyorken, büst ve bacaklarını vurgulayan tesettür elbise modeli seçmeleri halinde en iyi şekilde görünürler.

 

Armut şeklindeki kadınlar kalça ve uyluklar üst ve alt kısımda daha küçüktür. Katmanlı sade üstler, koyu renkli alt kısımlarda en iyi şekilde görünürler.

 

Muz şeklindeki kadınlar bedenlerinin her yerinde incedirler. Bu kadınlar çoğu giyside iyi görünürler. Eğriler yaratan giysiler giyerek şekillerini vurgulayabilirler: Renkli pantolonlar, çizgili beller ve sivri uçlu ceketler bu başarıyı gerçekleştirir.

 

Kum saati şeklindeki kadınlarda ince bel, tam kalçalar ve göğüsler vardır. Özel parçalar ve şal elbiselerle harika görünürler. Renklerin en iyi görüneceğini bedene sahiptirler. Bileğinizin içindeki damarlara bakın. Yeşil mi, mavi mi görünüyorlar? Yeşil gözüküyorsa, sarı bir tabana sahip bir cilt tonunuz vardır. Sıcak renkler size daha iyi bakacaktır. Beyaz, kırmızı, sarı, turuncu ve kahverengi yanı sıra sarı renkli yeşillik ve blues deneyin. Pastellerden kaçının.

 

Mavi gözükürse, pembe bir tabana sahip bir cilt tonunuz vardır. Soğutucu renkler size daha iyi görünecektir. Beyaz, pastel ve mücevher tonlarını deneyin. Şüpheye düştüğünüzde, çoğunlukla nötr renklere sadık kalın. Siyah, gri ve kahverengi neredeyse herkes üzerinde muhteşem görünür.

 

Bir cevap yazın