Tesettür Kıyafette Takı Ve Eşarp Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

 

Ä°ncili Uzun Tunik - Kahverengi - LefzenBazı tunik çeşitleri için kare, kukuletalı ve kepçe boyunları deneyebilirsiniz ve daha resmi zamanlar için asimetrik yaka çizgileri de güzel görünebilir. Ne olursa olsun, vücuda tam yapışan veya düğmelerin üstünde dekolte yaratacak modellerden uzak durmak gerekir. Ayrıca, tunikler, bluzlar ve elbiseler sütyeninizin izini ve rengini ortaya çıkarmamalıdır. Belirtildiği gibi, tuniklerin uzunluğu en fazla dizlerin hemen üstünde veya biraz yukarısında olmalıdır. Çok fazla diz altında olması da görünüm açısından itici bir durum yaratabilir.

 

Tunikleriniz etiketlerini iyi okuyun ve onları en iyi şekilde korumak için uygun bir şekilde bakım yapın. Kırışıksız pamuk daha kullanılabilir hale gelirken, çoğu pamuk ürününün ütülenmesi gerekecektir. Yün, keten ve ipek genellikle kuru temizleme ile temizlenmeli ve elle yıkanmalıdır.

 

Tesettür Tunikle Birlikte Hangi Takılar Kullanılabilir?

 

Basit takı, şık bir tarz oluşturmanın en iyi yoludur. Tavsiye olarak küçük gümüş veya altın çemberli küpeler düşünülebilir. Tuniklerle birlikte gümüş veya altın bilezik kullanımı çok da abartılı olmayacaktır. Bununla birlikte metal veya deri bantlı altın veya gümüş görünümlü saatler kullanılabilir. Uzun kolyeler de tuniklerin üzerinde kıyafet bütünlüğünü sağlayabilecektir. Burada önemli olan takının pahalı ve ucuz olması değil, giysinizi tamamlamasıdır. Yine de takıları seçerken kıyafetinizin önüne geçecek abartıda ve ışıltıda olmamasına dikkat edilmelidir.

 

Tesettür Kıyafette Nasıl Bir Eşarp Seçilmelidir?

 

Eşarplar, özellikle renkli ya da tek renkli olan, sofistike bir kıyafete renk ve görsel ilgi eklemek için harika bir yol olsa da; tesettür giyimin kesin ve vazgeçilmez unsurudur. Yani tesettürde kapalı kıyafetin bütünlüğü içinde yer alırlar. Tunik ile beraber pamuk, ipek ve yün eşarplar en iyi seçeneklerdir. Kışın daha kalın ve yünlü olan eşarplar seçilebileceği gibi, bahar ve yaz aylarında hafif ipek veya pamuklu eşarpları deneyebilirsiniz. Düz renk tesettür tunik kıyafetler için çizgili veya koyu mat renk eşarplar harika seçenekler.

 

Tesettür kıyafetlerde kıyafetin yanı sıra takıların ve hepsini tamamlayacak olan eşarpların seçimi de yine renk ve desen uyumunu yakalamaktan geçmektedir. Zaten tesettür giyimden vazgeçemeyenler bu uyumun nasıl yakalanacağını iyi bilmektedir.

 

Bir cevap yazın