Tesettür Kıyafetlerde Neler Tercih Edilebilir?

tesettürYaz mevsiminde her tesettürlü kadının imdadına yetişen tesettür tunikler, renkleri ile herkesi büyülüyor. Farklı bir çok model sayesinde dolabınızı sınırsız bir şekilde tunik modelleri ile doldurmanız sağlanıyor. Hem günlük rutini kapsayan günlerde, hem de özel günlerde pek çok kadının tercih edebileceği tunikler gözde bir ürün olmayı başarıyor. Bebe mavisi önden düğmeli model tuniğin beyaz pantolonlar ile birlikte kullanımı faydalı olacaktır.

 

Çizgili model tuniklerde pek çok renk seçeneği bulunuyor. Siyah, mavi ve kırmızı renkleri arasından her kadının zevkine hitap edecek renkler arasından dilediğine karar vermesi ya da hepsinden alması kendi inisiyatifine kalıyor. Siyah renk parlak kumaş tuniğin oldukça beğenileceği kesin görünüyor. Siyahı asilliği ve tuniğin gösterişli oluşu birleşince ortaya enfes bir görüntü çıkmış oluyor.

 

 Gösterişli Abiye Modelleri

 

Özel günlerin vazgeçilmezi abiyeler, kaliteli görünümü ile birlikte sunuluyor ve her kadının beğenisine hitap edecek modellerde seçenekler sunmuş oluyor. Somon rengi fırfırlı model abiye, somon rengi şallarla birleşince ortaya oldukça güzel bir görüntü çıkıyor. Fırfırlı modeli sayesinde her beden kadında güzel duracak olabilmesi kesinlik kazanıyor. Göğüs kısmı detaylı ve tüylü işlemeli bebe mavisi abiye, görenleri kendisine hayran bırakıyor. Dantel işlemeli gold renk abiyenin vücudu sarmasının yanı sıra, belden aşağıya gelen tüllü kısmı sayesinde ölçülü giyime uymuş oluyorsunuz. Vizon renk gösterişli abiyelerin mezuniyetlerde kullanılabilir olması sizlerin hoş gözükmesine imkan verecektir. Pudra rengi kol detayı fırfırlı, dantelli model abiye içerisinde kendinizi çok şık hissedeceksiniz.

 

 Tesettür Takım Modelleri

 

Kombin yapmak yerine takım kıyafetler giyerek, hem kısa sürede giyinebilir, hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Taba rengi omuz kısmı fırfırlı model tunik ile incili krem rengi pantolon ikilisi gösterişli bir hava katmanızı sağlayacaktır. Ekru rengi pullu model tunik pantolon ikilisini, mor renk şallarla birlikte tamamlayabilirsiniz. Takım kıyafetlerde beden aralığının geniş yelpazeli olması sayesinde, her tesettürlü kadın takım kıyafet giymenin tadına varmış oluyor. Beyaz tunik ve mavi – beyaz çizgili model pantolon takımı, yaz aylarında vaz geçilmez parçanız haline dönüşmüş olacak.