Tesettür Kış Modasında Yeni Modeller Nasıldır?

 tesettür dış giyimKış koleksiyonlarının vazgeçilmez parçası olan kabanlar bu yıl oldukça çeşitliliğe sahiptir. Her yaşa ve her zevke hitap eden modeller tesettür giyimde yerini almaktadır. Gerek spor gerekse klasik giyimi tercih edenler için dış giyimde farklı çeşitler vardır. Tercihini popüler tesettür markalarından yana kullananlar için ise en sevilen popüler tesettür markaları vitrinlerde yerini almaktadır.

 Mont ve Kabanlarda İndirimli Ürünler Nasıldır?

 

Hem montlarda hem de kabanlarda yapılan büyük indirimler alışveriş sevenlerin ilgisini çekmektedir. Her zaman müşterilerinin istek ve talepleri dikkate alınarak tesettür dış giyim ürünlerinde büyük indirimler yapılmaktadır. Bunun yanında vade farksız yapılan taksit imkanları her bütçeye uygun alışveriş fırsatları yaratmaktadır. En sevile modellerden olan diz kapağının altına kadar uzanan gabardin montlar oldukça uygun fiyatlıdır. En çok tercih edilenler arasında kapüşon kenarları kürklü modeller birçok renk çeşitliliğine sahiptir. Boydan boya düğmeli modeller olduğu gibi beli kemerli yanlarda büyük cepleri olan modellerde bulunmaktadır. Kaşe kabanlar ise hem spor hem de klasik giyim kombinlerini tamamlamaktadır. Dar kesimlerin yanında etek kısmı geniş olan modellere yer verilerek her vücut tipine uygun ürünler stoklarda yer almaktadır. Ünlü markaların kabanlarında yakası kürklü vücuda tam oturan modeller en iyi fiyat garantisiyle bulunmaktadır. Ayrıca bu senenin trendleri içinde yer alan ekose modasına uygun olarak ekoseli kumaşta yapılmış kabanlar yer almaktadır. Kolu incili olan kabanlar ise şıklığı ön planda tutanların tercihi olmaktadır.

Zarif’te tesettür dış giyim ürünlerinin tümü: https://www.zariftesettur.com/dis-giyim

 Trençkotlarda Trend Modeller Nasıldır?

 

Trençkotlar yıl boyunca uzun soluklu kullanıma uygun olduğu için her yaşa hitap eden modellerle sunulmaktadır. Üstelik en beğenilen modellerin tüm bedenleri stoklarda yer almaktadır. Büyük beden arayışında olanlar içinde ürünler mevcuttur. Yakası kürklü olan kapüşonlu trençkotların taba, siyah, bordo, haki, indigo, mürdüm ve daha birçok renkte çeşitleri mevcuttur. Tesettür giyimde isim yapmış tasarımcıların klasik ve şık tarzda yaptığı trençkotlar ise zarif hanımların tercihi olmaktadır. Bu tarz trençkotlarda sadelik ön plandadır. Şık bir çanta ve çizme ile kombin yapılmaya uygundur. Belden büzgülü olan trençkot modelleri ise en çok gençler tarafından tercih edilmektedir.