Tesettür Kap Modelerinde Gösterişli Detaylar

 

tesettür kapPeplum modellerinde yer alan dantel detaylar tesettür kap modellerine yani bir boyut kazandırmaktadır. Dantel modası ve kıyafetlerde kullanımının son zamanlarda yaygınlaşması kap modellerine de yansımaktadır. Özellikle tesettürlü kadınların bayıldığı modeller arasında yer alan dantel detaylı kaplar her mevsim kullanılabilmekte.

 

Kap modeller son dönemlerde gipür ve dantel detayları ile süslenerek kadınların beğenisine sunulmaktadır. En sevilen detaylardan bir tanesi olan dantel detaylar, hemen hemen her yerde kendini göstermektedir. Şıklığın ve zarafetin en son adresi olan dantel detaylar özellikle kap modellerde kendini göstermektedir. Özellikle kap modellerinin kol manşetlerinde ve etek uçlarında yer alan dantel detaylar, tesettür kap modellerine farklı bir hava ve tarz katmaktadır. Sade görünüme sahip olan kap modellerine yeni bir soluk getiren dantel detaylar kadınların gönlüne hitap eden modellerde üretilmektedir.

 

 Yeni Kap Modeller

 

Peplum kesim tesettür kap modeller son dönemin trend modelleri arasında yer almaktadır. Ön kısmı kısa arka kısmı ise uzun olan bu modellere peplum denilmektedir. Özellikle etek, elbise ve tuniklerde sıkça rastlanılan bu modeller kadınlar tarafından büyük beğeni toplayan modellerdendir. Son dönemde özellikle kap modellerinde kullanılan peplum kesim tarzındaki modeller kadınlara son derece rahat ve şık bir görünüm katmaktadır. Kadınların son trendi olan peplum modeller pek çok renk seçeneğini de içerisinde barındırmaktadır.

 

Son yılların en ilgi çekici modellerinden olan peplum dikim kap ve tunikler sezonun ilgi odağı olmuş durumdadırlar. Önü kısa arkası uzun oval kesime sahip kap modeller hoş ve iddialı görünmeyi seven kadınların ilk tercihleri arasında bulunmaktadır. Gündelik hayatta olduğu kadar özel günlerde de kullanılabilen peplum modeller bu özellikleriyle de sıklıkla tercih edilmektedirler.

 

Bunun dışında soğuk havalarda kullanılmaya uygun kumaşlar ile üretilen deri detaylı ve önü çift düğmeli modeller hareket kolaylığı sağlamasının yanı sıra aynı zamanda sıcak da tutmaktadır. Özellikle rahatlığa önem veren kadınların sıklıkla tercih ettikleri bu kap modelleri aynı zamanda her bütçeye uygun şekilde tasarlanmaktadır.

 

Peplum modellerde yer alan dantel detaylar aynı zamanda kap modellerine nostaljik bir hava katarak farklılık yaratmaktadır. Bu özelliği ile geçmişi günümüze taşımayı başaran bu modeller oldukça zarif ve hoş bir görsellik sunmaktadır.