Tesettür Kap Kombin Önerileri

 

tesettür kapTesettür giyim tarzında dış giyime konu olan farklı ürün türleri mevcuttur. Kap modelleri her kadının rahatça kullanabildiği dış giyim ürünlerinden olmaktadır. Modayı takip eden kadınlar kendi tarzlarını yansıtacak kap modellerini rahatlıkla kombinleyebilmektedir. Kap giyimi günümüzde abiye kıyafet kombininde dış giyim ürünü olarak kullanılabilmektedir. Farklı renk, desen ve model seçenekleri ile her dönem modada yerini alan bir ürün olmaktadır. Kadınların tercihlerine göre kap boyları da farklılık gösterebilmektedir. Kap modelleri kadınların giyim tarzlarına uygun olarak üretilmektedir. İş yaşamı, gündelik hayat ya da özel günlerde kullanılabilen farklı modellerde kap ürünleri mevcuttur. Günümüzde en çok tercih edilen modellerden birisi ise klasik kap modelleri olmaktadır. Kullanılan yere göre farklı kombinler ile desteklenebilmektedir.

 

 Kap Modelleri

 

Kap modelleri modaya uygun olarak her dönem yenilenmektedir. Kap modelleri içinde kemerli, kare desenli, düz, boncuk detaylı, çiçek desenli, kısa ve daha uzun boylardaki kap modelleri bulunmaktadır. Bileğe kadar inen kap modelleri gibi diz kapağının üstünde biten kap modelleri de mevcuttur. Kombin önerilerine dikkat ederek iki tarz kap modeliyle de şık kombinler oluşturulabilir. Özel davetlerde en sık kullanılan tesettür kap türü abiye kıyafetlerin üzerinde zarif durması şeklinde tercih edilmektedir. Kol bölgesinde inci detaylı ürünler ve farklı renk seçenekleri özel davetlerde kullanılan kombinlerde kolaylık sağlamaktadır. Spor olarak kullanılan kap türlerinde ise cep detaylı ve düğmeli modeller daha sık kullanılmaktadır. Renk seçeneklerinin oldukça bol olması ile her kombine uyum sağlayan ürünler arasında bulunmaktadır.

 

 Tesettür Kap ve Aksesuar Seçimi

 

Tesettür kap modeli ile uyum sağlayan aksesuarların kullanımı şık bir kombin için gerekli olmaktadır. Öncelikle kombin uyumu içerisinde ilk dikkat edilmesi gereken durum renk uyumudur. Günümüz modasında renk tercihleri zıt renkler yönünden yapılmaktadır. Zıt renk tercihleri ile kombin oluşumu kolaylaşmış olmaktadır. Ayakkabı seçiminde kap kombininin kullanım alanı dikkat edilmelidir. Özel davetler ve iş yaşamında daha klasik ayakkabı seçimleri kap kombinine uyum sağlayacaktır. Gündelik ve spor tarz giyim üzerine yapılan kombinde ise spor ayakkabı kullanımı uygun olacaktır. Belirtilen kap modelleri ve aksesuarların seçimi ile şık bir kombin elde edilebilmektedir.