Tesettür Kaban Seçimi Hakkında Detaylar

tesettür kabanTesettür denilince dini anlamda bir örtünme olarak algılarız. Bu örtünme yakın zamanlara kadar çokta renkliliği ve çeşitliliği yokken son yılların artan ilgi ve talepleriyle oldukça değişen ve gelişen bir giyim tarzı haline gelmiştir. Kendi iç dünyasıyla barışık olan ve bu konuda dış dünyasına da giyim olarak renk katan tesettürlü bayanlar gün geçtikçe model seçmenin özgürlüğünü yaşıyorlar. Tasarım genişliği ve model değişkenliğini de ayakta tutan bu değişim rüzgarı son yıllarda trend oldu. Siz de bu değişimim yanında olmak ister misiniz?

 

 Tesettür Kaban İçin Nelere Dikkat Edilir?

 

Tesettür giyimde kış aylarının renkli ve şıklığı kaban seçimleriyle belirlenir. Bu süreçte alışılagelmiş bazı detaylar vardır. Öncelikle bir kabandan ne isteriz? Kaban seçimleri hakkında bilmemiz gerekenler vardır. Öncelikle kabanın tesettür konusundaki isteklerimize uygun olması gerekir. Örtünmeyi en güzel şekilde yapan bir tasarım olmalı. İç detayların tüylü veya kumaş olması mevsim şartlarının da göz önünde bulundurulmasıyla kıyaslanarak alınmalıdır. Fermuarlı, düğmeli veya çıt-çıtlı olması tamamen size kalmış bir tercih olabilir. Kabanın kaşe veya şişme tarzı olması şıklığınızın diğer bir artısı olabilir. Artık siz de tesettür kaban için seçiminizi yapabilirsiniz. Ne dersiniz?

 

 Tesettür Kaban Çeşitleri ve Detaylar

 

Tesettür kaban giyiminde oldukça özgür seçeneklere sahip olan bayanlar bu konuda da mutmain olacaklardır. Çünkü; tesettür kaban giyim sektörü bu alanda en çok büyüyen ve gelişen bir piyasaya sahip artık. Dış giyim olarak adeta çığır atlayan tasarımcılar yenilik ve değişim adresi haline gelen tesettürün baş mimarı oldular. Tesettür kabanların çeşitliliği de bunlardan biridir. Kapüşonlu kabanların şişme tarzlarla sunulması hem görünüm hem de sıcaklık açısından tercihen daha sık kullanılır. Cazibeli ve güzel bir kış kabanı için vazgeçilmez kaşe yerini kimseye kaptırmıyor. Dizlere kadar olan daha spor görünüm veren kabanlarda oldukça modern bir yapıya sahip görünüyor. Tesettür gereği olan örtünmede detaycı bir düşünce için ayak bileklerine kadar uzanan kabanlarda zarafetin ve sadeliğin öncüsü gibi duruyor. Belden kuşaklı veya gizli fermuarlı modeller cepli kabanların hareketli bir detayı oluyor. Bu detaylara sizde sahip olmak istemez misiniz?