Tesettür Giyimin Modern Detayları Nelerdir?

 

tesettür giyimTesettür giyim parçaları her geçen gün farklı, geniş ve modern seçenekleri ile kadınların beğenisine sunulmaya ve kadınlar tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Tesettür giyimin en beğenilen parçalarından bir tanesi olan ferace modelleri yeni sezonda da ön plana çıkmaya devam etmektedir. Modern detaylar, salaş kesimler ve farklı çizgiler taşıyan tesettür giyim feraceler günümüzde de varlığını sürdürmeye devam etmektedir. Her kesimden insana hem tarz, hem model hem de sağladığı uygun fiyat aralığı sayesinde tesettür giyim feraceler kadınlar tarafından en çok beğenilen ve tercih edilen parçalar arasında yer almakta.

 

Her mevsimde kullanılmaya uygun tasarlanan feraceler dış giyim olarak bilinmektedir. Dış giyim parçası olan tesettür giyim feraceler yaz mevsimine uygun olan kumaşlardan olan saten ve keten gibi ince kumaşlardan tasarlanırken kış mevsimi için ise daha çok kalın kumaşlar kullanılarak tasarlanmaktadır.

 

 Bu Sezonun Trendi Göz Kamaştıran Abiyeler

 

Bu sezonda trend olan abiyeler güçlü ve zarif detayları ve modern çizgileri ile dikkat çekmektedir. Abiye modellerinde kullanılan dantel detaylar abiyelere farklı bir renk katarken asimetrik kesimdeki modeller de sıklıkla kullanılmaktadır. Farklı renk seçenekleri bulunan abiye modelleri kadınlara bu anlamda da seçme olanağı sunmaktadır. Önceleri tek renk ve düz modellerden oluşan abiye modelleri günümüzde birçok farklı renk ve model seçeneği sayesinde her kadına hitap etmektedir.

 

Her yaştan kadına uygun modellerin yer aldığı abiyeler her tarza ve bütçeye uygun olarak üretilerek daha çok kadına ulaşmayı başarmaktadır. Özel günler, davetler, düğün ve nişan törenlerinin vazgeçilmez parçaları olan tesettür giyim abiye modelleri her zevkten kadının ilgisini çekmeye devam etmektedir. Tesettür abiye modellerinde kullanılan detaylardan olan boncuklar ve şifonlar abiyeye farklı bir hava katarken, abiye modellerinde kullanılan kuyruk detayları da sıklıkla kullanılmaktadır.

 

Her bütçeye uygun seçeneklerin yer aldığı abiye modeller için ayrıca farklı indirimler ve kampanyalar da yer almaktadır. Bununla birlikte geniş bir renk seçeneği bulunan abiye modellerinde siyah, kırmızı, pudra, su yeşili gibi renkler kullanılmaktadır. En fazla ilgi gören modeller arasında ise, şifon detaylar ile bütünlük sağlayan abiye modelleri yer almaktadır.