Tesettür Giyimin Favori Kıyafetleri

tesettür giyimGeçmişte tesettürlü bayanlar kendileri için çok fazla kıyafet seçeneği bulamaz iken; günümüzde pek çok kıyafet arasında seçim yapmakta zorlanmaktadır. Peki günümüzde tesettürlü bayanların giyebileceği en favori kıyafetler hangileridir? İşte bu sorunun cevabı:

 

 Hem Rahat Hem Şık Olan Takım

 

Son zamanlarda tesettür dünyasında adından söz ettiren kıyafetlerden birisi takımlardır. Etek – Bluz ya da Pantolon – Tunik şeklinde olan hem etekli hem de pantolonlu takım kıyafetler bayanların en favori kıyafetleri arasındadır. Bayanlar tek parça yerine takım olarak satılan bu kıyafetleri alarak kombin yapma derdinden kurtulmuş olurlar. Genellikle tek renk olarak satılan bu alt üst takımların pek çok farklı modelleri vardır. Renk olarak ise hemen hemen tüm renkler kullanılmaktadır. Kendinize yakıştırdığınız bir rengi seçip kullanabilirsiniz.

 

 Tek Kıyafette Muhteşem Şıklık Elbise

 

Hem tek parça kolaylığı hem de şıklığı ile bayanların kalbini kazanmayı başaran elbise her sezon en favori kıyafetler arasında yer almaktadır. Her tesettürlü bayanın gardolabında mutlaka en az 3 – 4 tane elbise vardır. Elbise, farklı modelleri ile hem kilolu bayanları daha zayıf gösteren modelleri hem de zayıf bayanların zarifliğini ortaya çıkaran modelleri ön plana çıkmaktadır. Elbise de renk seçimi ise diğer kıyafetlerde olduğu gibi bayanların zevkine bırakılmıştır. Tek renk sade model ile hareket kazanan elbiselerin yanı sıra bu sene elbise de çiçek desenleri dikkat çekmektedir.

 

 Kolay Kombin Yapılabilen Tunik

 

Tesettür giyim dünyasına girdiği ilk günden bugüne bayanların kalbinde taht kuran tunik; rahat, şık ve kolay kombin yapılabilmesi gibi özellikleri sebebi ile tercih edilmektedir. Çünkü bayanlara tüm bu özellikleri aynı anda sunan kıyafet seçeneği çok azdır. Hem spor modelleri hem de klasik modelleri ile farklı tarz giyinen bayanlara hitap eden tunik, tesettür dünyasın favori kıyafetlerinin başında gelmektedir. Her yıl farklı stil ve modelleri ile rengarenk tunikler modadır. Tek renk ve sade modellerin yanı sıra desenli modelleri de vardır. Tunik de her ne kadar pek çok renk moda olsa da tek bir tunik de pek çok renk görmek çok zordur.