Tesettür Giyimin Dışa Vurumu

tesettür dış giyimTesettür modası kadınların daha çok özgürleşerek iş hayatına girmesiyle beraber ülkemizde trendi artan ve kendisini sürekli yenileyen bir dünya haline gelmiştir. Tesettür modasında özellikle dış giyimin önemi ayrı bir önem taşımaktadır.

 

Birçok mağaza tesettür dış giyim konusunda yetersiz kalmakta. İnternet üzerinden ise çok daha farklı çeşitler ile kombin fırsatı yakalayabilmek mümkün. Mevsimlere göre tercih edilen modeller yazlık ve kışlık gardıropların vazgeçilmezleri arasında yer almakta.

 

 Dış Giyimde Yeni Tarzlar

 

Kışların sert geçtiği dönemler olan Ocak ve Şubat aylarında sık sık tercih edilen tesettür kaban modellerinde kapüşonlu, kapüşonsuz modellerle birlikte kaşeli ya da gabardin montlar ile kadınlar kendilerine yeni bir model oluşturabilmektedirler. Ceket ve kaban modeller ise özellikle orta yaş ve üstü kadınlar tarafından tercih edilmekte. Kolu incili ve kürklü kaban modelleri de çokça tercih edilen modellerden.

 

Daha çok düğün ve özel davetiyelerde tercih edilen pardesüler ise rengarenk modelleri ile bu senenin de trendi arasında kolaylıkla yer bulabilmektedir. Özellikle günlük yaşamda tercih edilen montlar da sokağın şıklığını ve zarafeti kadınların üzerinde taşımaktadır.

 

 Sonbahar ve İlkbahar Aylarının Vazgeçilmez Trendi

 

Tesettür giyimin vazgeçilmezlerinden olan trençkot modeller ise daha çok bahar aylarında tercih edilen dış giyim modeli. Sonbahar renklerini üzerinde taşımak isteyen tesettürlü kadınların tercihi olan trençkot modellerin olduğu gibi baharın rengarenk ışıltılı renklerini taşıyan trençkotlar da bulunmakta. Tek renkli trençkotlar ve farklı renklerin bir arada bulunduğu trençkotlar dış giyimde kadınların rahatlığını da korumasıyla sıkça tercih edilebilmektedir.

Tesettür dış giyimde tüm ürünler ve fiyatlar: https://www.zariftesettur.com/dis-giyim

 Tesettür Dünyasının Vazgeçilmezi

 

Tesettür giyimi tercih eden kadınların özellikle vücudun görünen hatlarını kapatmak amacıyla tercih ettikleri yelek modeller aynı zamanda havanın serinlemeye başladığı anlarda da imdada yetişerek kombinleri tamamlamaktadır. Şişme yelek , asude yelek, anise yelek ve mira yelek modelleri kombinleri şık ve zarafet anlamında da tamamlamaktadır.

 

Özellikle tek parça elbise giyerek normal giyimini tamamen kapatmak isteyenlerin sıkça tercih ettiği ferace modelleri ise son zamanlarda tesettürlü kadınların trendi haline geldi. Pardesüden daha şık görünümde olduğu için gençler tarafından da sıkça tercih edilmektedir.