Tesettür Giyimde Yeni Sezon Tasarımlar

tesettür yeni sezonTesettür giyimi tercih eden bayanların, yeni sezonda giyebilecekleri modern çizgililer tasarlanmış kıyafetler dikkat çekmektedir. Elbise, tunik, takım modeller tesettür yeni sezon kreasyonlarında göze çarpmaktadır. Bayanların alışveriş kolaylığını ayaklarına getiren ve ekonomik fiyatlarla satışa sunulan kreasyonlar, www.zariftesettur.com sitesinde yer almaktadır. Tesettür giyim yaşam tarzına sahip bayanlar, sitedeki kreasyonlara bir göz atabilirler.

 

 Tesettür Giyimde Yeni Sezon Elbise Modelleri

 

Yeni sezonda göze çarpan kreasyonlar arasında tesettür yazlık elbise modelleri yer almaktadır. Şık, modern ve özgün çizgilerle oluşturulan tasarımlar, bayanların beğenisini kazanacaktır.

 

Omuz Detaylı Tesettür Elbise: Krep kumaştan üretilen elbisenin etek kısmı hafif kloş şeklinde tasarlanmıştır. Düz bir model olan elbisenin dikkat çeken detayı omuzlarındadır. Omuzlarda yer alan fırfır elbise ayrı bir ahenk katmaktadır. Bu elbise modelinde yaza özgü soft renkleri bulabilmeniz mümkündür.

 

Dantel Tesettür Elbise: Düz kesim olan dantel elbise modeli, annelerin geçmiş dönemde giydikleri elbise havasını yansıtan bir model diyebiliriz. Bu model öyle bir tasarıma sahip ki gündelik yaşamda giyilebileceği gibi, düğün, nişan ve özel davetler için de çok asil bir kıyafet seçimi olacaktır. Dantel tesettür elbise modelinde fuşya, bebek mavisi, ekru, pudra ve mint yeşili renklerini bulabilirsiniz.

 

Nakışlı Tesettür Elbise: Bu tesettür elbise modeli düz kesim olarak tasarlanmıştır. Ancak elbisenin etek kısmına doğru kloş kesim olan bir modeldir. Tesettür elbisenin göğüs ve kollarında manşet kısmı nakış detaylarla işlenmiştir. Mürdüm, mavi ve petrol mavisi renklerini bu elbise modeline bulabilirsiniz.

 

 Tesettür Giyimde Yeni Sezon Modeller

 

Tesettür giyim modasında yeni sezonda farklı kıyafet ürünlerinde tasarımları görmek mümkün. Giyinmeyi seven ve modayı takip eden bayanlar, aşağıdaki önerilerimize bir göz atabilirsiniz.

 

Yeni Sezonda Tunik Modelleri: Tunik tasarımlarda bayanların beğenisi kazanacak modeller yer almaktadır. Kombin takım olarak bulabileceğiniz tunik modellerin yanı sıra spor, abiye ve gündelik yaşamda şıklığında da tasarımları www.zariftesettur.com sitesinde görebilirsiniz.

 

Yeni Sezonda Modelleri: Tesettür giyimde tulum kıyafetler zarif duran kombinler içinde yer almaktadır. Tulum modellerinde bayanları, abiye tasarımları bulabilecek gibi gündelik yaşamda giyebilecekleri spor kesim tulum modellerini de bulabilirler.