Tesettür Giyimde Pantolon Kombini Mi, Etek Kombini Mi?

tesettür giyimTesettür giyimde kombin yapma işi hem kolay hem de zor bir iştir. Sadece doğru bedeni bulmakla kıyafet tamamlanmış olmuyor. Pantolon ya da etek kombinlerinde kullanılabilecek birçok alternatif vardır. Ancak alternatifleri değerlendirirken de dikkat edilmesi gereken çok fazla detay vardır. Tesettür pantolon seçimini yalnızca beden ölçünüze göre değil bunun yanında ayakkabı ve çanta kombinlerine göre de seçmeniz gerekmektedir. Seçimleri yaparken kıyafetin giyileceği ortamı da göz önünde bulundurmak gerekmektedir. Eğer bir akşam gezmesi için tercih ediliyorsa kloş tesettür etek modelleri rahatlıkla tercih edilebilir. Etek modellerinde uzun balık model etek ya da geniş kesimli etek rahatça kullanılabilen modellerdir. Bu eteklere hem gömleklerle hem de şık bluzlarla rahatça kullanılabilir.

 

 Tesettür Giyimde Pantolonun Yeri Nedir?

 

Pantolonlar eteklere göre çok daha rahat bir hareket kabiliyeti sağlamaktadır. Aynı zamanda tesettür pantolon çeşitlerinin oldukça çok modeli mevcut olup içinde hanımlara daha rahat bir giyim stili oluşturmaktadır. Tesettür pantolonlarda kumaş, keten, polyester, kot gibi farklı tercihler bulunmaktadır.

 

Bu konuda daha net ve doğru bilgiler almak için zariftesettur.com adresindeki modellerde kullanılan pantolonlar incelenebilir. Kombinlerin altında kullanılan siyah, beyaz ve renkli desenli pantolonların tesettür giyim modasındaki yerini de göstermektedir.

 

İstediğiniz, zevkinize uygun pantolonu seçebilir ve kendi tarzınıza uygun olanını tercih edebilirsiniz. Kumaş, keten pantolonları ipek gömleklerle rahatça kullanabilir ve topuklu ayakkabılarla giyebilirsiniz. Bu kombini akşam gezmelerinde ya da iş yemeklerinde çok rahat kullanabilirsiniz. Günlük yaşamda biraz daha rahat etmek isteyen hanımlar daha çok keten ya da kot pantolonları tercih ederler. Kotlarla ve ketenlerle yaz aylarında ince gömlek giyildiğinde daha spor bir görünüm yakalanabilir.

 

 Klasik Tesettür Giyim İçin Ferace Modelleri Nelerdir?

 

Anne ve Rüyam Ferace modelleri zariftesettur.com sayfasının en gözde kıyafetleri arasında yer almaktadır. Genelde orta yaşlı hanımlar tarafından tercih edilen düğmeli klasik ferace modelleri kullanılması kolay bir parçadır. Bundan dolayı düğmeli model feraceler daha fazla tercih edilmektedir. Bu kapsamda düğmeli feracelerde ince ya da kalın kumaştan yapılması tamamen kullanıcının isteğine göre farklılık göstermektedir. Düğmeli olması hem şık olarak bir görüntü sağlamakta hem de kolay kullanımlı olmasından dolayı sıkça tercih edilerek kullanılabilmektedir.