Tesettür Giyimde Kurtarıcı Tunikler

tesettür tunik modelleriTesettürlü bayanlar giyim kuşam konusunda diğer bayanlara oranla daha çok sıkıntı çekerler. Bu sıkıntının sebebi ise istedikleri modelleri istedikleri her yerden ve bütçelerine göre bulamamalarıdır. Ancak küçük ve ucuz parçalar ile kendi tarzlarına uygun birden fazla ve farklı kombin yakalayabilen tesettürlü bayanların imdadına hemen her kıyafet ile kombinleyebilecekleri tamamlayıcı olarak da adlandırabileceğimiz tesettür tunik modelleri yetişmektedir. Tesettürlü bayanlar genel olarak bluz, etek, eşarp kombini şeklinde en az üç parça ile kıyafet oluşturmaktadır. Ancak tunik sayesinde etek yerine pantolon da tercih edebilmektedirler.

 

 2018 Tunik Modelleri

 

2018 yılı moda anlamında göz dolduran bir yıl olmaktadır. Tesettürlü bayanları sevindirecek olan tunik modelleri bu yıl daha farklı tarzlarda karşımıza çıkmaktadır. Tunik modelleri arasında göz dolduranlar düz modeller yanı sıra yaka kısmında fırfır ya da fiyonk şeklinde olanlar, uzunluğuna göre etek görünümlü tuniklerdir. 2018 yılı yeni sezon modeller arasında alt kısımları dantel işlemeli olanlar da en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Ayrıca bu yıl renk yelpazesi de oldukça geniş tutulmuş olup, sadece koyu tonlar kullanılarak tasarımlar oluşturulmamıştır. Bu da hemen her zevke ve tarza uygun bir model bulunabilecek anlamına gelmektedir.

 

 Tunik Kullanım Alanları Nerelerdir?

 

Tesettürlü bayanların bir diğer büyük sorunu da nerede ne zaman ne giyeceklerini bilmemeleridir. Bu da istedikleri parçaları hemen her yerden tedarik edememeleridir. Son zamanlarda çoğalan online satışlar ve butikler sayesinde ise bu problem bir nebze de olsa ortadan kalkmaya başlamıştır. Tesettürlü bayanlar tunik ve modellerini hemen her yerde kullanabilirler. Ancak ağırlıklı olarak günlük yaşamda kullanmayı tercih ederler. Bunun sebebi de tunik modellerinin günlük kullanıma daha uygun olmalarıdır.

 

Gerek tasarımları gerekse imalatta kullanılan kumaş çeşidi sebebi ile tunik modelleri günlük kullanımda daha çok tercih edilmektedir. Ancak bunun yanı sıra daha şık ve özel kumaştan farklı tasarımlarla üretilen tunik modelleri de mevcuttur. Bu modeller de daha çok bayramlarda, doğum günlerinde, nişan, düğün, kına ya da herhangi bir özel günde de tercih edilebilir. Unutmayın tesettürlü de olsanız seçimleriniz tarzınızı yansıtacaktır.