Tesettür Giyimde Kullanılabilecek Alternatifler

 tesettür dış giyimGüzel ve şık giyinmeyi seven kadınlar tesettür giyimde çok geniş olanaklara sahipler. Her zaman tarz görünmeyi başarabilen kadınların en büyük sırrı tesettür dış giyim ürünlerinde kaliteye önem vermeleridir. Güzel giyinmek konusunda her zaman yenilik arayışında olan hanımlar dış giyim ürünleri içerisinde en çok ferace ve pançolardaki yenilikleri takip etmeyi seçiyorlar. Yüksek standartlarda kalite sunan tasarımcılar ferace modellerinde fermuarlı, düz ya da düğmeli olarak farklı ürünler satışa sunuyorlar. Kadınların en çok kullandığı dış giyim ürünlerinden olan feraceler farklı tasarımlarla karşınıza çıkıyor. Yeni sezonda kullanışlı modeller aynı zamanda abiye şıklığı verdiği için kalabalık davetlerin de vazgeçilmez ürünleri arasında yer alıyor.

 

 Tesettürde En Çok Kullanılan Dış Giyim Ürünleri

 

Bahar aylarında feraceler son derece kullanışlı parçalar olurken kış aylarında kalın yünlü kumaşlardan hazırlanan pançolar ve kabanlar kadınların ilgi odağı haline geliyor. Panço modellerde son birkaç sezondur moda haline gelen ekose desenler bu yılın da en çok kullanılan deseni olarak ön planda olacak. Tesettürlü hanımların sıkça kullandığı ürünlerden bir diğeri de geniş yakalı ve belden kemerli olan kaban modelleridir. Krem, açık kahve, siyah ve toprak tonları kadınlar arasında sıkça tercih edilen kaban renkleridir. Kış ve sonbaharın ruhuna uygun olan renkler sayesinde yeni sezonda son derece uyumlu bir çizginiz olacak denilebilir.

 

 Yelek ve Parka Modelleri

 

Yelekler her sezon daha da çok tercih edilerek çok satılan ürünlerden biri haline geliyor. Yelek modellerinde özellikle yakalı ve saçaklı süet olanlar hanımlarda farklı bir tarz yaratmaya yarayan son derece şık modellerdir. Tarzınızı ortaya çıkaracak olan parkalar ile spor giyim anlayışınızı destekleyebilirsiniz. Parka modellerinde kapüşonlu olan tasarımlar çok sık tercih edilenler arasında bulunuyor. Aynı zamanda renk olarak da koyu yeşiller hanımların severek kullandığı renklerdir. Ekose desenli uzun kap modelleri de yine hanımlar tarafından sıkça kullanılıyor. Kap modellerinde farklı tasarımlara geniş yer verilmesi ve son derece kullanışlı olması kadınların bu ürünleri daha sık olarak tercih etmesini sağlıyor. Kaliteye önem veren ve uyumlu giyinmeye özen gösteren hanımlar için çok fazla dış giyim seçeneği sunuluyor.