Tesettür Giyimde Hangi Renkler Daha Uyumludur?

 

tesettür giyimTesettür giyimlerde kombin yapmak bayanların oldukça zorlandığı bir konudur. Yanlış kombin yapmaktan çoğu bayan korkmaktadır. Aslında doğru soruları kendinize sorduğumuz zaman bırakın yanlış kombin yapmayı, etrafınızda sizden fikir alanların çoğaldığını görebilirsiniz. Uyumlu bir tesettür giyim konusu çok fazla araştırma ve mağaza gezme beceresi de gerektirir. Bunu başaramayanların tercihi ise online alışveriş siteleri olmaktadır. Bu konuda en iyi örneklerden biri de zariftesettur.com online alışveriş sitesidir.

 

Renklerin uyumunu test etmenin en iyi yolu, alınan kıyafeti giyip aynanın karşısına geçmektir. Çünkü seçilen renkler kitabına uygun olsa bile kimi zaman ten rengine veya günün modasına uygun düşmeyebilmektedir.

 

 Tesettür Giyimde Birbiriyle Uyumlu Renkler Nelerdir?

 

Siyah teknik olarak hemen hemen tüm renklerle gayet başarılı bir biçimde kombinlenebilmektedir. En iyisi siyahın yanına metalik tonlarda bir renk tercih etmektir. Siyahla birlikte tavsiye edilen bir diğer renk laciverttir.

 

Siyah, açık pembe, sarı, beyaz ve siyahla giyebilirsiniz. Yine yeşili sarı, kırmızı gibi canlı renklerle de kombinleyebilirsiniz ya da iki rengin de pastel tonunu tercih edebilirsiniz. Birçok tulum ve cekette ana renk olarak kullanılan siyah, zariftesettur.com adresinin sayfalarındaki modelleri süslemektedir.

 

Beyaz da siyah gibi hemen hemen her renkle birlikte başarılı bir biçimde kombinlenebilmektedir. Beyazı beyazın tonlarıyla birleştirmeye özen gösterilmelidir. Zarifetesettur.com online alışveriş sitesinde tunik modelleri incelendiğinde, beyaz pantolonun hemen hemen tüm tunik renkleriyle uyumlu olduğu görülebilir. Beyazın zarafeti tesettür elbise modellerinde açıkça görülmektedir.

 

Gri ile açık renkler beraber kullanılmalıdır. Bu iki rengi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Açık mavi, sarı, pembe ile de harikulade uyum sağlamaktadır. Fakat metalik grinin en güzel gittiği renklerden biri yine siyahtır. Gri rengi kahverengi, krem rengi gibi nötr renklerle de rahatça uyumlu bir biçimde kombinleyebilirsiniz.

 

Kırmızının rengine en çok yakışan renkler krem rengi ve altın sarısıdır. Fakat bununla birlikte kırmızıyı siyah, gri ve beyazla da gayet başarılı bir biçimde kullanabilirsiniz.

 

Siyah, beyaz, sarı, pembe, füme ve krem rengi mavi ile güzel bir uyum sağlamaktadır. Beyaz, krem rengi, petrol mavisi, gri ve siyahla turuncuyu beraber kullanabilirsiniz. Turuncu zor bir renktir. Bu sebeple fazlaca canlı renkle beraber kullanmamalısınız. Yoksa gök kuşağı gibi görünebilirsiniz.