Tesettür Giyimde Fark Yaratın

Burcu Tunik Pantolon Takım - Saks - Som FashionTüm bayanlar için giyim en önemli ve en dikkat edilmesi gereken bir konudur. Hem şık, hem temiz, hem de rahat olan kıyafetleri tercih eden bayanlar bir yandan da kıyafetlerinin kendi tarzlarını yansıtmasını ister. Tesettürlü bayanlar diğer bayanlara göre bu konuda daha dikkatlidirler çünkü hemen her istedikleri kıyafetleri her yerde ve çabucak bulamazlar. Bu da tam olarak tarzlarına uygun giyinememelerine ya da tarzlarını değiştirmelerine sebep olabilir.

 

Tesettürlü bayanlar için kombin oluşturmak oldukça sıkıntılı süreçtir. Ancak bu da gelişen ve değişen teknolojinin de sayesinde kolaylaşmış ve hız kazanmıştır. Tesettürlü bayanlar kombin oluştururken önceleri etek ve bluz kullanmaktadır. Buna alternatif olarak ise pantolon üzeri tunik, uzun elbise, bluz etek şeklinde kombinler sunulabilir. Tabi ki eşarp ve şallarda tesettür giyim konusunda vazgeçilmez parçalardır.

 

 Özel Günlere Şık Çözümler

 

Tesettürlü bayanlar için özel günlerde giyecekleri kıyafetler daha da önem arz etmektedir. Hem şık hem de tarz olması gerekmektedir. Özel günlerde tesettürlü bayanların kullanabilecekleri takımlar göz doldurmaktadır. Bu takımlar genellikle iki parça halinde olup, üst kısmı kap şeklinde alt kısmında ise tamamlayıcı şık bir pantolon ya da etek kullanılacak şekilde olmaktadır.

 

Özel gün kombinlerinde renk seçimi de gidilecek yere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Bu kıyafetler de yine her zevke göre geniş renk yelpazesi ile üretilmiştir. Bu yüzden hemen her zevke ve tarza uygun kıyafet bulmak kolaylaşmıştır. Özel günlerde takım giymek istemeyen tesettürlü bayanlar tek parça elbise de tercih edebilirler. Bu elbiselerde düz, desenli, işlemeli, farklı modellerde üretilmiş olup ihtiyaca göre bayanların beğenisine sunulmuştur.

 

 Tesettür Giyim İçin Pratik Çözümler

 

Tesettürlü bayanlar da diğer bayanlar gibi hızlı hareket etmeleri gereken zamanlarda giyinip çıkmak isterler ancak birden fazla kıyafeti kombin yapmaları gerektiği için zaman kaybı fazla olmaktadır. Bunun da çözümü vardır elbette. Ferace bu konuda tam bir kurtarıcıdır. Tesettürlü bayanlar için ferace dış giyim olarak da kullanılsa da özellikle sıcak havalarda giy çık şeklinde kullanıma uygundur. Hemen her bayan kendine yakışanı giyer ve bununla beraber rahatını da düşünür.