Tesettür Giyimde Ceket Modelleri Nelerdir?

tesettür giyimBayanların gardıroplarında mutlaka bulunması gereken kıyafetlerden biri cekettir. Ceketler iş hayatında, iş görüşmelerinde ve özel davetlerde giyilebilecek şık kıyafetler arasında yer almaktadır. Tesettür giyimi benimseyen bayanlar da kreasyonlarında ceket modellerine yer vermektedirler. Bayanların farklı kombinlerle tamamladıkları tesettür giyim kreasyonlarında dikkat çeken ceket modellerinden şöyle bahsedilebilir…

 

 Tesettür Giyimde Hangi Ceket Modelleri Moda?

 

Tesettür giyinmeyi tercih eden bayanların yaz ve kış aylarında kullandıkları ceket modelleri, kumaşına göre farklılık göstermektedir. Kesim, model ve renk olarak kullanılan mevsimin çizgilerini taşımaktadır. Modaya yön veren www.zariftesettur.com sitesinde yer alan ceket modellerine, tesettür giyinen bayanlar bir göz atabilirler.

 

Zümra Ceket Modeli: Seda Tiryaki markasının ürettiği zümra ceket modeli dökümlü duran havasıyla bayanlara şıklık katmaktadır. Bu ceket modelinde aynı zaman cep detayı da göze çarpmaktadır. Günlük yaşamda olduğu kadar, iş hayatında ve özel davetlerde de giyilebilecek olan bu ceket modeli, tam bir bahar ve yaz esintisi taşımaktadır. Fuşya, sarı ve turuncu renklerini bulabileceğiniz ceket modelini www.zariftesettur.com sitesinde inceleyebilirsiniz.

 

Püsküllü Ceket Modeli: Son yıllarda oldukça moda olan, özellikle bohem havası taşıyan püsküller ceket modellerinde de göze çarpmaktadır. Som Fashion markasının kreasyonunda yer alan ceket modelinin etek kısımları püsküllerle detaylandırılmış bir üründür. Tesettür giyinmeyi tercih eden bayanların beğenebilecekleri püsküllü ceket, siyah ve kahverengi renk tonlarıyla yer almaktadır.

 

Çizgili Ceket Modeli: Bu ceket modeli diğer çizgili kumaşlara göre biraz farklı tasarım diyebiliriz. Geniş parçalar halinde, pens gibi atılmış gibi çizgilerle detaylandırılan ceket modeli, bayanların tercih edebilecek şık modeller arasında yer almaktadır. Bu ceket modelinde siyaha beyaz çizgiler, beyaza siyah çizgi detaylı renk tonlarında www.zariftesettur.com sitesinde bulabilmeniz mümkündür.

 

 Tesettür Giyimde Ceket Modellerinde Hangi Renkler Moda?

 

Moda sektöründe kıyafetlerin desenleri, modelleri ve kumaş çeşitlerinde olduğu gibi renk tonları da mevsimlere göre farklılık göstermektedir. Kış sezonunda genellikle koyu renkler hakim olurken, yaz sezonunda cıvıl cıvıl renkler göze çarpmaktadır. 2018 sezonunda moda olan renkler arasında, haki yeşil, bebek mavisi, saks mavisi, turuncu, hardal sarısı, kiremit rengi moda olan renk tonları arasında yer almaktadır.