Tesettür Giyimde Alt Ve Üst Parçaların Uyumu

tesettür giyimTesettür giyimde günlük ve ya özel günlerde tercih edilebilecek çok yönlü kıyafetler bulmak mümkün. Genellikte tesettür tunik ve gömlek modelleri bu konuda çok yönlü giysilerdir. Düğmeli ya da fermuar detaylı modeller bluz ve pantolon ile çok kolay bir şekilde kombinlenebilir. Tesettür etek modelleri bluzlar ile kombinlendiği zaman daha şık bir görünüm ortaya çıkmaktadır.

 

 Üst Kıyafet Seçimi

 

Etek, pantolon ve tayt modelleri alt giyim ürünü olarak şık çözümler üretiyor. Alt giyim ürünleriyle en çok ceket, kap ve pardesü modelleri kombinlenmektedir. Pantolon ve pardesü kombininde renk uyumuna dikkat edilmesi gerekir. Renk uyumu sağlanırsa çok şık ve zarif bir görünüm elde edilir.

 

 Koyu Renk Alt Giyim Alternatifleri

 

Üst giyim parçalarında açık ve parlak renk tercih eden tesettürlü kadınlar alt giyim ürünlerinde koyu renk tercih etmelidir. Alt giyim ürünleri pantolon ve taytlar olmakla beraber etek modellerinde de aynı seçim yapılabilir. Renklerin bastırılması için koyu ton renkler çok iyi tercih olacaktır. Siyah ve lacivert renge sahip pantolon modelleri ile kalem tesettür etek modeli harika bir seçenek olmaya devam edecektir. Klasik düz siyah etekler kalın kumaşları ile kışlık tesettür kıyafetlerinde koruyucu olduğu kadar kombini kurtarıcı kıyafet parçasıdır.

 

 Her Kesime Hitap Eden Tesettür Kıyafetler

 

Her yaşta kadının rahatlık ile bulabileceği tesettür kıyafetler, artık her yaş kesimine hitap eden modeller ile tasarlanmaktadır. Modern dünyanın sunduğu imkanlar ile daha tesettür giyim kıyafetlerinde kaliteli kumaşlar, ayakkabılar ve çantalar üretilmektedir. Renk ve desen tercihinde büyük bir ürün yelpazesine sahip kıyafetleri birbiri ile kombinlemek artık daha kolay. Çalışma hayatında tesettür giyim ürünlerini tercih eden kadınların daha fazla seçim yapabilmelerine fırsat veren online satış mağazaları, her tarzdan kadının beklentilerine cevap verecek ürünleri satmaktadır.

 

 Tesettür Kıyafet Ürünleri Bulmak Artık Çok Daha Kolay

 

Güzel giyinmek ya da tesettür modasına ayak uydurmak için kadınlar modacı olmak zorunda değil. Her yeni sezonun ve mevsimin yeni renklerinin ve modellerinin bir arada bulunduğu online satış mağazaları en şık kombinler ile tesettürlü kadınların beğenisine sunulmaktadır.

Yeni sezonda tüm tesettür giyim modellerimz için : https://www.zariftesettur.com/