Tesettür Giyimde 2018 Sezonu Yenilikleri

 

 

Hera Elbise - Mavi - Salkım Saçak2018 sezonunda tesettür giyim modasında büyük bir değişim meydana geldiği için sitemizdeki kıyafetler üzerinde de bu değişimi görmek mümkündür. Bu sezon ise bazı kıyafet parçaları diğerlerine göre daha fazla ön plandadır.

 

Özellikle tunik modelleri son zamanlarda kadınların kombinlerinde sıklıkla kullandıkları bir parça haline gelmiş gibi görünüyor. Bu yüzden hem günlük hayatta hem de özel davetlerde kullanılabilecek tarzda olan tunik modellerindeki çeşitlilik arttırılmış ve kadınların da bu çeşitlilikten en iyi şekilde yararlanması sağlanmıştır. Bunun yanında elbise modelleri de tesettür modasında popüler olmaya başlayan kıyafetlerden biri olarak görülebilir. Sitemizde satışa sunula elbise modelleri bu sebeple daha farklı renk ve tasarımlar ile dizayn edilmeye başlanmış ve kadınların bu yeni trendler ile uyumlu kombinler ortaya çıkarması sağlanmıştır.

 

 Renk Konusundaki Sadelik

 

2018 sezonunda tesettür giyim modasında uygulanan bir diğer yenilik de renk tonlarındaki sadeliktir. Pastel renklerin ön plana çıktığı bu sezon aynı zamanda kıyafetlerde tek renk kullanımının da ünlü olması ile bilinir. Kıyafet türleri üzerinde kullanılan göz alıcı bir renk tonu kıyafetin tüm şıklığını tek başına sağlamış ve böylece sadelik kriterinin de yerine getirilmesinde önemli bir rol oynamıştır. Açık renkler daha fazla ön planda olduğu için sitemizde satılmakta olan kıyafetler bu renk tonları daha fazla kullanılarak dizayn edilmiş ve böylelikle moda ile olan uyum bir şekilde yakalanmıştır.

 

 Küçük Ama Göz Alıcı Detaylar

 

Aynı zamanda 2018 tesettür giyim modasında uygulanan bir diğer yenilik de kıyafet parçaları üzerinde kullanılan detayların sadeliğidir. Önceki sezonlara göre kıyafetlerin üzerindeki detaylar daha küçük ama daha gösterişli bir hal almıştır. Bu da sade bir hava ile de şık olunabileceğini herkese kanıtlar niteliktedir. Sitemizde göreceğiniz kıyafetler bu detaylar ile dizayn edilmiştir. Özellikle inci, nakış ve tül detayları hem sezonun en moda olanlarıdır hem de kadınlar tarafından çok fazla tercih edilir. 2108 tesettür modasında uygulanan tüm bu değişimleri sitemizden takip edebilir ve yepyeni tasarımlara sahip kıyafetler ile daha güncel kombinler oluşturup daha modern bir şıklık elde edebilirsiniz.