Tesettür Giyim Sonbahar Modasında Hangi Renkler Moda?

 

tesettür giyimSezonun en moda tesettür giyim parçalarını tercih ederek tesettür şıklığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Bu sezon tesettür giyim sonbahar modasında sıcak renklerin daha ön plana çıktığı görülüyor. Özellikle de 2018 sezonundan kırmızı, turuncu ve kahverengi tonları vitrinleri süslüyor. Kırmızı, turuncu ve kahverengi ile yapacağınız kombinler ile şık ve modern bir görünüme ulaşabilirsiniz.

 

 Kombinlerinizi Sonbahar Renkleri İle Tamamlayın

 

Kombinleriniz de sonbahar renklerini yansıtarak baharı vücudunuzda taşıyabilirsiniz. Özellikle çiçek desenleri ile detaylandırılan salaş ve rahat elbiseler bahar ayının vazgeçilmez parçaları arasında yerini alacak. Tesettür elbiselerde özellikle yeşil, kahverengi, turuncu, kırmızı ve sarı gibi sonbahar renkleri şık modeller eşliğinde harika görsellik oluşturmaktadır. Tesettür giyimde sonbahar modası desenlerde de ortaya çıkıyor. Özellikle yaprak ve çiçek desenleri ile hareketlendirilen tesettür gömlek ve tesettür tunikler hem günlük yaşamda hem de çalışma ortamında rahatlıkla tercih edilebilecek modeller arasında yer alıyor. Sevdiğiniz renkleri sonbahar modasında tesettür kombinlerinizde kullanarak bulunduğunuz ortamda şıklığınızı ortaya koyabilirsiniz.

 

 2018 Tesettür Giyim Sonbahar Modası

 

2018 yılı tesettür sonbahar modasında bu sezon nakış detaylı tesettür elbise modelleri ön plana çıkıyor. Pul ve boncuk detayları ile hareketlendirilen tesettür kıyafetlerde günboyunca rahat ve şık görünme şansı yakalayabilirsiniz. Bunun yanı sıra sonbahar mevsiminde kombinlerinizi rahat ve salaş hırka modelleri ile tamamlayabilirsiniz. Modern ve zarif görünmenizi sağlayacak ve günboyunca rahat hareket etmenizi engellemeyecek tesettür kıyafetleri tercih ederek güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Tesettür kombin yaparken renk geçişlerinin yumuşak olmasına ve tesettür kombinde kullandığınız giyim parçalarının birbiri ile uyumlu olmasına özen gösterilmelidir. Renk uyumu sağlanamayan tesettür kombinler göze oldukça karmaşık gelmektedir.

 

2018 tesettür giyim modasında çiçek desenleri ile hareketlilik kazandıran uzun pileli etek modelleri tesettürlü kadınlar tarafından büyük rağbet görmektedir. Şık ve zarif bir görünüme sahip olabilmek için tesettür giyim kıyafetlerinin renk ve desen bakımından birbirini tamamlaması gerekir. Renk ve desen birbiri ile uyumlu olmaz ise istediğiniz şıklıkta bir görünüm oluşturamazsınız. Bunun yanı sıra vücut tipinizi tanıyarak kıyafet seçimi yapılmalıdır. Zarif bir görünüm için kıyafetlerinizde dantel detayları kullanabilirsiniz.