Tesettür Giyim Modelleri Ve Kombinleri

 

tesettür giyimKadınların tercih ettiği giyim tarzlarından birisi tesettür giyim olmaktadır. Geçmişe oranla tesettür tercihi ve tesettür ürün çeşitliliği oldukça artmaktadır. Farklı tarzlarda kullanılan ürün çeşitleri ve modelleri üretilmektedir. Farklı renk, desen ve modeller tesettür giyim kombininde kullanılabilmektedir. Modanın söz sahibi olduğu giyim ürünleri her dönem yenilenmektedir. Kadınlar kendi tarzlarını yansıtan ürünleri kullanabilmektedir. Aynı şekilde ürünlerin farklı özellikleri de kadınların ürünleri kombinlerinde kullanabilmelerini sağlamaktadır. Kombinde kullanılan ürün türlerine göre aksesuarlar da çeşitli uyum özelliklerine göre seçilmektedir. Moda kadınların giyim ürünü seçimlerini, aksesuar seçimlerini ve birbirlerine olan uyumlarını belirleyebilmektedir. Her dönem yenilenen moda ürünlerinde farklı renk ve desenler trend olarak kullanılmaktadır.

 

 Tesettür Giyim Kombin Önerileri

 

Tesettür ürün çeşitleri her alanda kullanım sağlayacak çeşitliklere sahip olmaktadır. Gündelik yaşam, özel davet ve iş yaşamı gibi birçok alanda farklı tesettür ürünler kullanılabilmektedir. Tunik, tesettür abiye, elbise, dış giyim çeşitleri tesettür giyim kombininde önemli yer tutan ürünlerdir. Kombin yapılırken belirli unsurlara dikkat edilmesi gerekmektedir. Dikkat edilmesi gereken unsurlar ürünlerin kullanım alanına, kadınların tercih ettikleri tarza göre farklılaşabilmektedir. Tesettür kombininde en çok tercih edilen ürünlerden birisi elbise ürünleri olmaktadır. Tek parça olarak kullanılan elbiseler farkı desen ve şekil özelliklerine sahiptir. Mevsime göre ise dış giyim ile elbise kombini desteklenebilmektedir. Kadınların tek parça olması yönüyle tercih ettiği elbise modelleri kombin kolaylığı da sağlamaktadır.

 

 Tesettür Giyim ve Aksesuar Seçimi

 

Her giyim türüne özel aksesuar çeşitlikleri mevcuttur. Tesettür giyimde kullanılan en önemli aksesuarlardan birisi ise başörtüsü olmaktadır. Giyime konu olan ürünlerin özelliklerine göre şal ya da eşarp türleri kullanılabilmektedir. Şal kullanımı geçmişte daha gündelik olmasına rağmen günümüzde hemen her alanda ve kombinde kullanılabilmektedir. Tesettür giyim ürünlerinin çoğu klasik giyim özelliği göstermektedir. Tercih edilen çanta, ayakkabı, takı giyim aksesuarlar da klasik yapıya uygun olarak seçilmektedir. Seçilen ürünler ve aksesuarlar arasındaki renk, desen, tarz uyumu da önemli olmaktadır. 2018 modası kombininde en çok açık mavi, pudra, yeşil renk tonları kullanılmaktadır. Belirtilen renkler içerisinde oluşturulan kombinde tercih edilen aksesuarlar kombinde önemli yer tutmaktadır.