Tesettür Giyim Alanında Farklı Modeller

 

tesettür giyimSon derece uygun fiyatlar ile birlikte hem kataloglarda hem de vitrinlerde yeni sahiplerini bekleyen yelek modelleri tesettür giyim alışverişlerinin ilk noktasını oluşturuyor. Kürk yakalı olan modelleri son iki yıl içerisinde en çok incelenen ve satın alınan yelek modelleri arasında yerini aldı. Hem sonbahar hem de kış aylarında tercih edilen bu yelek modelleri klasik yelek algısının yerine dinamik ve çağı yakalamış detayları da beraberinde getiriyor. Aynı zamanda süet kumaşının kalitesini yansıtan bu ürünlerde siyah, krem ve sarı gibi alternatif renkler de mevcut. Petrol ve mürdüm gibi marjinal renklere de sahip olan yelekler her türlü yolculukta da hanımların yanında taşıyabileceği pratik bir giyim konforuna sahip.

 

 Tesettür Giyim Alnında Ceket Modelleri ve Seçenekleri

 

Özellikle aktif bir iş yaşamı bulunan hanımların gardıroplarını süsleyen tesettür ceket modelleri yenilenen yüzleri ve tasarım detayları ile birlikte görücüye çıkmaktadır. Leopar desenli trençkotlar ise hem gündelik hem de sosyal yaşamda tercih edilecek kadar şık kabul ediliyor. Siyah beyaz olan modelleri ise özellikle orta yaşlı hanımların gündelik yaşamlarına sıklıkla eşlik etmektedir. Bu senenin en moda ve gösterişi ceket modelleri arasında püsküllü ceketler yer alıyor. Püskülleri ile birlikte yukarıdan aşağı doğru bir hareketlilik ve dinamizm oluşturan bu modeller güneş gözlükleri ve deri çizmeler ile birlikte kombin seçeneklerine de ev sahipliği yapıyor. Turuncu, sarı ve fuşya gibi canlı renkler ise özellikle serin geçmekte olan ilkbahar aylarında pantolonların üstünde ikili takım olarak değerlendirilebilir.

 

 Tesettür Giyim Alanında Tunik Modelleri ve Seçenekleri

 

Gündelik yaşamda hanımların bluzlar ile birlikte popüler bir oranda tercih ettikleri bir diğer ürün tesettür tunik ürünleridir. Çift şeritli modelleri ise bu senenin en gözde ürünleri arasında yer alıyor. Otuz altı bedenden kırk dört bedene kadar geniş bir seçme şansı müşteri kitlesine bırakılmaktadır. Renk şeritli tuniklerde birden fazla renk seçeneği tamamen beğenilere ve giyim zevklerine uygun bir şekilde tasarlanmaktadır. Saks, siyah ve vişne gibi renkler de kataloglarda yer almaktadır. İndirimli fiyatları ile birlikte yeni sahiplerini bekleyen tuniklerde kiremit ve de mor renklerini bulmak da mümkündür.