Tesettür Ferace Kombini Nasıl Yapılmalıdır?

 

feraceFerace modelleri tesettürlü kadınların yaz aylarında sıklıkla tercih ettiği bir tesettür dış giyim parçasıdır. Tesettür giyim için çok uygun olan feraceler birçok model ve renk seçenekleri ile kadınları zarif ve modern gösteren bir unsurdur. Zarifliğin yanı sıra rahat bir kullanım olanağı sunduğu için de tesettürlü kadınlar tarafından çokça tercih edilmektedir. Her ne kadar dış giyim parçası da olsa elbise şeklinde de kullanımı mümkün olmaktadır. Spor modelleri daha çok genç kesim tercih etmektedir. Kolay kullanıma sahip olduğu için acil evden çıkılması durumunda tesettürlü kadınların bir nevi kurtarıcısı olmaktadır.

 

 Klasik Feraceler Nasıl Kombin Yapılır?

 

Else tipinde de kullanılan ferace modelleri fermuarlı ya da boydan düğmeli bir şekilde üretilmektedir. Ferace modelinin altına muhakkak bir takım kıyafetler giyerek kombin yapılır. Pantolon ya da etek üzeri uzun tunikler giyerek klasik ferace modelleri kombinlenebilir. Klasik ferace modeli kombininde en çok tercih edilen parçalar ise A kesim kloş etekler, dökümlü salaş etek modeli ve dökümlü salaş pantolonlar olmaktadır. Feraceler tesettürlü kadınlar için hem daha rahat hem de daha kolay kombinlenen dış giyim parçasıdır. Açık tonlara sahip klasik tesettür feraceler bol kesim olması sebebi ile kadınları olduğundan biraz daha fazla kilolu göstermektedir. Bu yüzden kilolu olan tesettürlü kadınların klasik ferace modellerinde açık renkler yerine koyu renk tercih etmelidir. Bunun dışında her tesettürlü kadını asil ve zarif gösterecek bir tesettür kıyafetidir.

 

 Klasik Feraceler İle Ayakkabı Kombini Nasıl Olmalıdır?

 

Ferace modelleri kullanacak olan tesettürlü kadınların ferace modelinin altına topuk modeline sahip ayakkabı tercih etmelidir. Fakat topuklu ayakkabı modeli dışında spor ayakkabı kombini de şık bir görüntü oluşturmaktadır. Spor ayakkabı günlük hayatta sizi daha rahat olmanızı sağlayacaktır.

 

 Klasik Feraceler İle Tesettür Kombini

 

Tesettür feraceler ile kombinlenen mini eşarplar ferace modelinde çok şık bir görünüm oluşturmaz. Bunun yerine şal kombini daha doğru ve şık bir görünüm kazandıracaktır. Şalların dolama yöntemi ile bağlanması tesettür feracelerin üzerinde harika bir görüntü oluşturur. Büyük boy kare eşarp modeli de klasik ferace modeli üzerinde doğru bir seçim olur.