Tesettür Eşarp Modellerinde Hangi Kumaş Türleri Rahattır?

tesettürTesettürlü kadınların beğenisini kazanacak birbirinden farklı tesettür giyime uygun kıyafetler kadınların beğenisine sunulmaktadır. Tesettür eşarp modellerinde kumaş özelliklerine baktığımızda birbirinden farklı çeşitleri bulunduğunu görmekteyiz. Eşarp kumaş özellikleri polyester özelliklere sahip olduğu gibi % 100 ipek ve koton kumaş özellikleri de bulunmaktadır.

 

Twil ve rayon gibi tüm kumaş özelliklerinden tutun da kareli ve puantiyeli modeller içerisinde kıyafetinize ve zevkinize uygun modelleri rahatlıkla bularak uygun fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Son zamanlarda tesettürlü kadınların en çok tercih ettiği modeller olan leopar, dijital baskılı ve geometrik tasarımlar hem modern görünüm oluşturmakta hem de kombinlenmesi daha kolay olmaktadır.

 

 Yaz Ve Kış Mevsimlerinde Kumaş Türleri Farklılık Göstermektedir

 

Kadınlar için üretilen tesettür giyim parçaları son yıllarda daha çok artmakta olup birçok tesettürlü kadının zevkine uyum sağlayacak şekilde tasarımlar yapılmaktadır. Özellikle eşarp modellerinde farklı renk ve model seçeneklerinin daha da arttığı görülmektedir. Tesettürlü kadınların tercih ettiği eşarp modelleri yaz ve kış mevsimlerinde değişiklik göstermektedir.

 

Yaz mevsimin gelmesi ile birlikte birçok firma değişik modelleri tesettürlü kadınların beğenisine sunmaktadır. Yaz aylarında rahatlığına düşkün kadınlar için % 100 ipek ve koton kumaşlar ilk tercihleri arasında yerini almaktadır. İpek ve koton kumaşlar tesettürlü kadınların yaz aylarında hem terletmez hem de hava alma özelliği olduğu için kadınların rahat olmasına olanak sağlar.

 

Kış aylarında ise soğuk havalardan korunabilmek ve rahatlık sağlaması için daha kalın kumaş eşarp modelleri satışa sunulmaktadır. Birçok modele sahip olan eşarp modellerinden istediğinizi satın alarak şık bir kombin oluşturabilmeniz mümkündür.

 

 Rengarenk Ve Bir Çok Model Seçenekleri İle Üretilmiştir

 

Tesettürlü kadınların beğenisine sunulan ipek eşarp modelleri arasından istediğiniz modeli seçerek şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Bu sezon rengarenk ve bir çok modelleri bulunan eşarplarda seçim yaparken ten renginize ve kıyafetinize uyum sağlamasına özen göstermelisiniz.

 

Eşarp modeli ve rengi ne kadar güzel olursa olsun eğer cilt tonunuza uyum sağlamıyor ise istediğiniz şıklık elde edilemez. Çift taraflı renkler sayesinde eşarp modelleri iki farklı renkte tasarlanarak daha kullanışlı bir hale getirilmiştir.