Tesettür Elbiselerle Yaz Kombini Nasıl Yapılır?

 

Gül Kurusu Elbise - Merve BozkurtYaz ayları artık iyice yaklaştığına göre, sıcak havalarda en çok tercih edilen ve giyilen elbiseler de dolaplarda ön sıralardaki yerlerini almaya başladılar. Peki, hali hazırda dolapta bulunan tesettür elbise modellerinizle nasıl kombinler yapabilirsiniz, günün trendlerine nasıl uyarlayabilirsiniz? Gelin hep birlikte bir göz atalım.

Yeni sezonda en güzel tesettür elbise modelleri Alışverişe Başla

 Tesettür Elbise Kombinleri

 

Günümüzde tesettür elbise modelleri artık klasiğin biraz daha dışına çıkmış durumdadır. Tasarımcılar ve markalar, kadınların taleplerine göre elbise modellerine yön vermeye başlamıştır. Elbette herkes her sezon yeni elbiseler alamayabilir. Ancak bazı ufak detaylarla yeni trendleri yakalamak mümkün olabilir. Örneğin; dolapta bulunan elbiselere göz atılacağı zaman, sezonun hit renklerini incelemek son derece faydalı olacaktır. Yıldız çiçeği rengi, pembenin lilaya çalan tonları ve canlı sarı tonlarıyla, mavinin huzur veren tonları ön plana çıkan renkler arasındadır. Bu nedenle öncelikle bu renkleri barındıran tesettür elbiseleri askıda biraz daha öne almak iyi olacaktır. Eğer ki dolapta bu renklerde elbise yok ise, endişeye gerek yok! Elbiseyle kombinlenebilecek aksesuarlar da trendleri yakalamaya yardımcı olacaktır. Bu bir eşarp da olabilir. Böylelikle günün modasına uygun bir tarzla sokaklardaki ışıltıya eşlik etmek mümkün.

 

 Hangi Aksesuarlar Kullanılmalı?

 

2018 İlkbahar ve Yaz kombinlerinde öne çıkan aksesuarlar; önceki sezona göre oldukça küçük çantalar. Ayrıca uzun boya sahip kolyeler de minik çantalara eşlik eden aksesuarlar arasında. Kemer kullanmayı sevenler içinse bir müjdeli haber! Yeni trendler arasında kemerler de var. Bol tesettür elbise modellerinde olduğu kadar, dar elbiselerde de rahatlıkla kullanılabilen kemerler herkesin hoşuna gidecek bir detay. Ayakkabılar ise adeta evrim niteliğinde gözüken detaylar olarak göze çarpmakta. Farklı stillere sahip ayakkabılara vitrinlerde rastlamak, hatta pek çok kadının ayağında görmek kimseyi şaşırtmasın.

 

Tüm bunlardan bahsetmişken fiyatlara hakkında da genel bilgi paylaşmak herkesin yüreğine su serpebilir. Her keseye uygun fiyat aralığına rastlamak mümkün, tabii ünlü markalar arasından seçim yapmak isteyenler kesenin ağzını biraz daha açmak zorunda. Ancak yine de kadınların çok daha makul fiyatlara sahip tesettür elbiseler, aksesuarlar ve ayakkabılar bulacağı kesin. Sadece biraz daha keşif yapmak gerekebilir.

 

Bir cevap yazın