Tesettür Elbiselerde Renk Kombini Önerileri

 

tesettür kombinTesettür giyimde bayanların en zorlandığı konulardan birisi de kıyafetlerin kombin aşamalarıdır. Özellikle yaz mevsiminde farklı pek çok rengin moda olması ve desenli parçaların bulunması bayanlarda kombin işlemlerini zorlaştırmıştır. Aslında tesettür giyimde kombin yapmak oldukça kolaydır. Kombin yapmadan önce vücut tipinize, tarzınıza, mevsime ve elbiselerdeki desenlere dikkat etmeniz yeterli olacaktır.

 

Özellikle, farklı renklerden oluşan bir tesettür elbise tercih edilmişse, diğer parçaları biraz daha soft renklerde seçmelisiniz. Tesettür elbise modelindeki renkleri ön plana çıkartarak hem elbisenin şıklığını göstermiş olursunuz hem de kombinleri daha rahat yapabilirsiniz. Kesinlikle, aksesuarlar ile tesettür elbiseyi kombinlemek için aynı renkler tercih etmeyin. Aksi halde, şıklığınızı gölgede bırakacak seçimler yapmış olursunuz. Renk konusunda zıt renkleri kullanmak da bazı durumlarda oldukça büyük avantaj sağlayabilir.

Tesettür kombin elbiseleri buradan inceleyebilirsiniz: https://www.zariftesettur.com/takimlar

 Tesettür Elbiselerde Zıt Renk Seçimi Nasıl Yapılır?

 

           Tesettür kombin aşamalarında özellikle renk konusunda bir kararsızlık içerisindeyseniz zıt renkleri bir arada kullanmak çoğu kez kararsızlıklarınızı giderebilir. Bayanların en sık tercih ettiği zıt renkler ise beyaz ve siyahtır. Genel olarak kombinlerde bir parçayı koyu renk tercih ediyorsanız mutlaka bir parçayı da açık renk kullanmalısınız. Böylece, renklerde hem bir uyum sağlamış olursunuz hem de kombin işleminiz daha başarılı olur. Tesettür kombininde farklı renklerle de bir uyum sağlayabilirsiniz. Özellikle, mavi ve yeşil tonları birbiri ile oldukça iyi bir uyum sağlamaktadır. Ayrıca, yaz mevsiminde ön plana çıkan turuncu ile sarı, yeşil ile sarı ya da pembe ile mavi renkleri de kişinin ten rengine göre zıt şekilde kombinlenebilir.

 

 Tesettür Kombininde Aksesuarların Renkleri Nasıl Olmalıdır?

 

Tesettür kombininde aksesuar renkleri de elbisenin bütününe hitap etmektedir. Özellikle, tek ve düz renk bir kıyafet tercih edilmişse aksesuarları renk uyumuna göre biraz renkli kullanabilirsiniz. Fakat kıyafet olarak desenli ve renkli kıyafetler tercih edilmişse aksesuar tercihinde biraz daha yumuşak renkler seçmek kombinin daha başarılı olmasını sağlayacaktır. Çok fazla desen ve renk içeren kıyafetlerde çoğu kez aksesuar kullanımı da pek uygun görülmez. Fakat tarzınıza göre elbiseyi ön plana çıkartmak için aksesuarları biraz geri planda bırakmalısınız.