Tesettür Elbiselerde Ne Tür Kumaşlar Kullanılır?

tesettür elbiseElbise modelleri günümüzde hem değişik tasarımları hem de göz alıcı renkleri ile muhafazakar bayanların ilgisini çekmeye devam etmektedir. Pek çok değişik elbise tasarımlarını görebileceğiniz tesettür elbise modellerinde tasarımcılar tarafından birbirinden canlı modeller ve renkler kullanılmaktadır. Farklı modellerin ve çeşitlerin yer aldığı elbiselerde gideceğiniz yere göre abartılı ya da sade bir model tercih edebilirsiniz. Hazırlanan tesettür kıyafetlerde eğer şık olmanız gerekiyorsa saten, şifon ya da tül kaplama abiye elbise modelleri ağırlıklı olarak kullanılmaktadır. Bu sebeple seçimlerinizde ve tercihlerinizde siz de trend modellere yer vermelisiniz. Sade ve desenli elbise modellerini sıradan bir akşam için kullanabilirsiniz. Ancak özel bir davete katılıyorsanız balık etekli, güpürlü bir tesettür abiye seçebilirsiniz.

 

 Tesettür Elbiselerde Kumaş Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

Abiye seçimi yaparken kullanılan kumaş türü nasıl bir giyim şekli olduğunu da belli etmektedir. Bu sebeple gideceğiniz yere uygun değişik renklerde ve değişik kumaş türlerinde ürünler seçebilirsiniz. Krep ya da mat dokulu kumaşlar gündüz de giyilebilir akşam da katılacağınız bir yemek için idealdir. Düz ya da kiloş etek kesimli, sade desenli elbise modelleri hem gideceğiniz yer için abartılı olmaz hem de rahat hareket etmenizi sağlar. Bunun dışında belden dökülen bol, dökümlü elbise modellerini de sade tasarımlar olarak tercih edebilirsiniz. Genelde dökümlü elbise modelinde krep kumaşlar kullanılır. Ayrıca bu durum gündüz ve akşam yani her zaman kullanılabilecek bir elbise olarak de tercih edilmesini sağlar.

 

 Tesettür Elbiselerde Tül Detaylar Nasıl Kullanılır?

 

Tesettür elbise seçiminde özel bir kıyafet arıyorsanız veya abiye tarzına yakın olsun istiyorsanız işlemeli ya da tül kaplamalı modelleri tercih edebilirsiniz. Tesettür dünyasında çok beğenilen bu modeller genellikle özel davetlerde, düğünlerde çok sık tercih edilen modeller arasındadır. Seçim yaparken iki renkli veya tek renkli modellerden seçim yapabilirsiniz. Bunun dışında kullanılan modellerde yer alan tül kaplama modelin daha zarif ve şık bir görüntüye sahip olmasını sağlar. Tesettür kıyafetler içinde özel bir yere sahip olan abiye elbiseler hem şıklık ile hem de uygun fiyatlar ile tesettürlü bayanların beğenisini kazanmaktadır. Tercih ettiğiniz modelleri bütçenizi aşmadan alabilirsiniz. Üstelik her beden seçeneği olan modeller de oldukça fazladır.