Tesettür Elbiselerde Kıyafetlere Nasıl Katman Eklenir?

 

tesettür elbiseBir yazlık elbise üzerine ince bir kazak veya ceket ister. Katmanlar tesettür görünümünü tamamlar ve kıyafetinize ekstra bir şey katar. Ayrıca soğuk yaz geceleri için çok pratik olabilirler. Doğru detaylar gerçekten güzel bakış açısı yaratır. Bilekliklerle dolu kollar ve katmanlı kolyeler, bir kıyafeti zorlamayan aksesuarlardır, ancak biraz daha fazla dikkat çeker.

 

 Tesettür Elbiselere Yüksek Çizme ve Eşarplar Nasıl Eklenmeli?

 

Elbiselerinize deri ceket, kot pantolon, atkı, eşarp ve çizme süsleri giyerek, sıradan şık görünüme kavuşurken, tesettür elbise modeline de farklı bir şekil verirsiniz. Uzun bir elbise genellikle daha nötr bir renkte olabilir. Genel olarak giyim şekli yukarıdan aşağı doğru komin yaparak giyinilmesidir. Ancak eşarp seçimi giyim tamamlandıktan sonra değiştirilebilir.

 

Güzel bir kokteyl elbisesi veya uzunluğu bileklere kadar bir pantolon ile farklı kıyafetler her yılın modasında klasik olarak kullanılır. Güzel olduğu sürece uzun bir elbise her zaman her ortamda rahatça giyinilebilir.

 

Herkesin web sitelerinden alışveriş yapamayacağı bir gerçektir. Bunun için kendini hazır hissetmeyebilirler, cesaret edemezler veya beden sorunu yaşayabilirler. Bu yüzden internet alışverişleri süper acil kıyafet kuralları için iyi bir çözüm değildir. Bir resim bin kelimeye bedelse, kıyafetle ilgili görsel mesajı iletmek için mümkün olan en iyi yoldur. Sadece kendinizi ifade eden ve tesettürlü bir bayanın olması gerektiği gibi olun. Fazla fark yaratmaya çalışmak ve kendinizi bunun için zorlamak kötü sonuçlar doğurabilir.

 

 Tesettür Elbiselerde Klasik Kıyafetler Nasıl Kullanılır?

 

Klasik parçaları stillerinizde kullanmaya gayret edin. Güzel giyinmek için, gardırobunuzda bazı klasik parçalara sahip olmanız önemlidir. Genellikle lacivert blazer veya iyi hazırlanmış siyah V yakalı tişört gibi basit ve zarif giysiler deneyebilirsiniz. Basit görünmelerine rağmen, bu parçaları her zaman aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz. Temel klasik parçaların karıştırılması ve eşleştirilmesi genellikle daha kolaydır, yani çeşitli kıyafetlerde kullanılabilirler.

 

Birkaç destek kıyafeti satın alın. Kıyafetleriniz çok basit olsalar bile onları öne çıkaracak bazı aksan parçaları satın alın. Bu aksanlar normalde giymediğiniz parlak renkler veya renkli desenler olabilir. Örneğin, beyaz tişört ve lacivert bir etek basit bir kıyafet olabilir, ama bir ceket veya desenli bir kazakla ilginç hale getirebilirsiniz.