Tesettür Elbiselerde Farklı Giyimler Nasıl Oluşturulur?

Alya Dantel Elbise - Pudra - Rana ZenRahat ve hafif kumaşları ile yaz mevsiminde rahatlığı ön plana çıkaran tesettür elbise modelleri tek parça olmasından sebep tesettürlü kadınlara oldukça rahat kullanım sağlamaktadır. Tesettür elbise modellerine bakıldığında olabildiğince rahat ve salaş kesimlere sahip görüntüsü ile dışardan bakıldığı zaman bile rahatlığı ve şıklığı simgelemektedir. Tesettür elbise modelleri sadeleştikçe olduğundan daha fazla şık durmaktadır. Tesettür elbiselerde sade modelleri ipek eşarp ya da şallarla ve büzgülü sırt çantaları ile kombinlenerek şık bir görünüm oluşturmaktadır.

 

 Bebek Pembesi Her Giysi Dolabında Bulunması Gerekir

 

           Tesettür elbise modellerinde en çok tercih edilen ve beğenilen renk olan bebek pembesi elbiseler giysi dolaplarında bulunması gereken en hoş ve şık renklerden biridir. Sadeleştikçe güzelleşen elbise modelleri açık renk, soft ve naif tonları ile sakinliğini korumaktadır. Bunun yanı sıra yumuşak ve tiril tiril kumaşları ile abartıdan uzak şıklık oluşturmaktadır.

 

 Mavi Rengin Zarifliği Asil Bir Duruş Sergilemektedir

 

Zarif bir renk olan mavi tesettür elbise modellerinde de asil bir duruş sergilemektedir. Tesettür elbiselerdeki dökümlü modeller mavi renkle bütünleşince sade oldukları kadar o kadar da ilgi çekici durmaktadır. Özgüven sağlayan mavi renk elbiseler, beyaz ayakkabı ve ince hırkalar ile kombinlenerek rahat bir havaya bürünmenize neden olacaktır.

 

 Yapılacak Kombinde Orta Boy Yelek Tercih Edilebilir

 

Açık ton renklerdeki orta boya sahip bir yelek yapacağınız kombinde tek başına sadeliği ve rahatlığı sergilemektedir. Elbise üzerine giyilen orta boy yelek ile sade parçalar bir araya gelerek harika bir kombin oluşturulabilir. Birçok renklerde ve desenlerde tasarlanmış tesettür elbise modelleri ile kuğu gibi bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

 

 Pamuklu Kumaşlar Tercih Edilmelidir

 

Yaz aylarının başlamasıyla sıcaklıklar da artmaya başlamış durumda. Sıcaklıklarda daha az etkilenmek ve daha az terlemek için tesettür elbise seçimlerinde pamuklu kumaşlara yer verilmelidir. Abartıdan ve ışıltıdan uzak olan bu tasarımlar sade görüntüyü ön planda tutup, sade şekilde de şık olunabileceğinin göstergesi durumundadır. Yaz boyu sizi rahat ettirecek ve üzerinizden düşürmeyeceğiniz uzun boy ve pamuklu kumaşlara sahip olan gömlekleri de tercihlerinizin arasında bulundurmalısınız.