Tesettür Elbiseler İle Hangi Aksesuarlar Kullanılabilir?

tesettür giyimElbette başlı başına birbirinden güzel tesettür elbise modelleri hoş bir izlenim yaratmaktadır. Şıklığın ön plana alındığı farklı desenler ile harika bir görsel yaratan elbise seçenekleri, tabii özel bir davet ve organizasyona giderken mutlaka birbirinden değişik aksesuarlar ile kombin yapılması da büyük bir önem arz etmektedir. Bunlar içerisinde ilk olarak elbette ayakkabı seçenekleri ön plana çıkar. Şık bir elbise giyimi gerçekleşirken burada genellikle dolgu veya platform topuk seçenekleri dahilinde topuklu ayakkabılar tercih edilmelidir. Daha çok siyah başta olmak üzere kahverengi veya bunun gibi koyu renkli topuklu ayakkabılar daha güzel bir izlenim ortaya çıkarır. Tabii bu durum günlük olarak tercih edebilecek giysi seçenekleri kapsamında da topuk boyunun değişebileceği anlamına gelmektedir.

 

Birbirinden güzel giysilerle aksesuarları kombinlemek

 

Güzel bir tesettür elbise seçimi yapıldığı zaman mutlaka çanta seçimi de buna göre gerçekleştirilmelidir. Genel çerçevede abiyeye benzer bir elbise tercihi yapıldığı zaman bu konuda mutlaka askısız ve dikdörtgen sade görünümlü çantalar tercih edilmelidir. Daha güzel ve şık bir izlenim yaratan bu çanta çeşitleri, özellikle daha parlak renkler kapsamında seçim yapılmalıdır. Bu şekilde elde taşınabilir ve özel bir organizasyon veya davete tamamen uygun konsept kapsamında katılma şansı elde edilebilir. Değişik seçenekler eşliğinde elbette hoş bir fular veya eşarp da tercih edebilmektedir. Boyun kısmında veya çantanın tutulduğu kola sarılmak suretiyle güzel bir izlenim ortaya çıkarılabilir.

 

Birbirinden güzel aksesuarlarla elbiseleri bütünlemek

 

Elbette tesettür elbise dendiği zaman aksesuar olarak en çok tercih eden seçenekler arasında takı modelleri gelmektedir. Bu konuda Hanımlar kendi isteklerine bağlı kalarak zarif bir küpeyi ve kolye ile birlikte hoş bir bileklik seçeneğini de tercih edebilir. Bu bağlamda tarz ve sade görünümüyle birlikte şıklık katacak özel bir saat de yine kullanılabilir. Bunlar gibi daha birçok değişik aksesuar modelleri hanımların kendi zevklerine bağlı kalarak seçim yapmasına da olanak vermektedir. Önemli olan tercih edilecek bir aksesuar seçeneğini giysiyle doğru renkler kapsamında kombin haline getirmektir. Bu şekilde gidilmek istenen yere uygun bir konsept kapsamında katılma imkanı yakalanır.